oddball Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 (edited) hteo bih da kupim, pa ako ima ponuda... » Click to show Spoiler - click again to hide... «» Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited March 20, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ne treba ti to,prespor je i ekran je uzasan (contrast) jeste da je veci telefon ali je i mnogo bolji Motorola A925... btw p800 mozes da nadjes za 140-50e vec od 200 imas p900. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 koristio sam p800, ali p900 nov je preko 400EUR. ali, ako znash nekoga ko prodaje p900, moze i to. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 http://www.halooglasi.co.yu/fhosol.dll/tra...0&B2.x=0&B2.y=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 10x AyS postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Prodajem ja p800 Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 koliko star i koliko kesha? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Kupio sam ga u septembru , doneo mi chovek iz nemachke , nije izgreban , imam sve cd-ove , bazu sa usb-om , one knjizhice i ostalo , samo su mi ona vratanca malo sjebana -levi deo , puklo malo parce plastike ali moze da se napravi , inache lepshe izgleda bez vratanca , ne znam koliko se krece , koliko bi ti dao za njega? Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 ako su vratanca pukla onda ga ne bih uzimao. shto se cene tiche, p900 je 225 eur sa nekim dodacima, znachi da bih za p800 dao sigurno manje. uostalom, ti si prodavac i ti treba da formirash cenu, a ja da ti kazem da li mi odgovara ili ne. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Pa rekao sam ti zbog toga sto nemam pojma kako se krecu cene , a vratanca i nisu neki problem , mogu da se poprave Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 29, 2006 Author Report Share Posted March 29, 2006 izvini predatore ,izjebali me za kintu. nishta od kupovine telefona uopshte... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts