GiDrA Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Interesuje me da li neko zna koliko bi bilo MB potrebno da uplatim za net, da bih mogao opusteno da pikam WoW mesec dana. Do sada sam imao flat rate pa o tome nisam razmisljao. Ako neko moze da kaze koliki je transfer rate. Pozdrav Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronSERB Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Pa zavisi gde se nalazis vecinu vremena ... primer : razorgore event delje protok , takodje i orgrimar/ironforge , verujem da i battlegroundsi vuku vise , tako da u zavisnosti koliko vremena provodis na odredjenom mestu ,toliko ces prenetih MB imati. Sve u svemu ostani ti na flat-u. Quote :) <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 mnoooogo ti je isplativije da ostane Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 Ok ostajem na flat-u, nego me sada zanima da li moze da se igra sa FlatLIGHT (FlatLIGHT - Paketi su namenjeni prete Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ja sam uzeo Prepaid 2200. Traje dva meseca, imas protok od 2200 MB i brzina je 512kb. Po mojim "kalkulacijama" to je dosta za opusteno igranje WoW-a, osim ako nisi FREAK, ne ides u skolu (posao), ne jedes ne pijes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 (edited) Mene sada zanima ovaj FlatLigth, ali ne znam da li ce raditi posto navode da nema realnu IP adresu. Ne znam da li to utice nesto? Pozdrav Edited March 18, 2006 by GiDrA Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Nema veze shto ne dobijash realnu IP adress. Bitno je samo da li je provajder na NAT-u otvorio portve (vrlo teshko) koji koristi WoW. Pozovi provajdera i pitaj ih da li propushtaju saobracaj kroz port 3724 (TCP), naravno u toj opciji koju si naveo. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Evo ovako ja sam jednom cisto da vidim merio koliko trosim MB dnevno dok igram WoW na raznim mapama. I doso sam do zakljucka ovoga :) U AV sam trosio oko 100 MB do 120MB dnevno. Kada sam bio naprimer u Barensu trosio sam nekih 10 do 20 MB dnevno. Kada sam bio dosta u Orgimaru trosio sm dod 30 do 40 MB dnevno. DA samo da kazem da su ovo merenja za nekih 10 do 15 sati provedenih u igri. Ti uzmi neku srednju vrednost pomnozi sa 30 dana pa vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Hm... postoji mnogo resenja ali sve zavisi koliko para zelis da das! npr ja imam 3.5 GB dl i 3.5 GB ul , a brzina mi je 768kbps , to me sve ukupno izlazi 2.500 din mesecno. Jedino je frka sto mi je krsh komp ali ovako , DL i slicno ide ko ludo , prosecno na wow mesecno potrosim mozda oko 1.5 - 2 gb sve zavisi sta radim i gde a ostatak iskoristim za DLovanje sa wow-movies ili slicno , neke muzike i tako. Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 zar ti se ne bi vishe isplatio 256 flat za 1800 umesto 768 cap-ovan na 3.5 GB po 2500?WoW ide ok i na 3 puta manjem protoku. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maideen Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 na wow trosim 800 mega max mjesecno :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 za 5 dana played time u igri potrosio sam oko 400 mb .... pa ti izracunaj koliko planiras da igras i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ja sam uzeo Prepaid 2200. Traje dva meseca, imas protok od 2200 MB i brzina je 512kb. Po mojim "kalkulacijama" to je dosta za opusteno igranje WoW-a, osim ako nisi FREAK, ne ides u skolu (posao), ne jedes ne pijes... ← rekao bih da cak ni freak ne moze da potrosi 2200Mb na wow,za dva meseca:)) ...jedino ako se wow igra 24 sata na dan,u 3 smene po 8 sati:) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Pu ala lete megabajti mamicu im njihovu... Ne tolko na WoW i WarTFT nego na muziku bre! Prso sam 70 MB za dan, duplo vise nego sto bih trebao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ortak ima 1gb mesecno na 256 adsl+-u i taman ima da igra wow mesec dana + surf bez nekod velikog dl Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts