Attila Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) Kada budete poceli da igrate na internetu primecivacete da ponekada morate da cekate da skinete mapu! Da bi ste ustedeli vreme mozete poskidati mape i staviti ih u C:\Program Files\Starcraft\maps\download (ako ste stavili da vam instalira manualno),ako nemate folder download napravite sami folder i ubacite mape. Mape mozete skinuti na sledecim linkovima: Link1 Link2 Ako zelite da ucestvujete na nekim online turnirima mozete se prikljuciti sledecim takmicenjima: WgTour - Evropsko takmicenje, ucestvuje poneki koreanac. Odlican je za pocetnike. PgTour - Najjaci free online turnament na kome mozete i da zaradite nesto. Mnogo pro igraca igra ovde, tako da je turnament veoma jak. i gosugamers - ovde mozete da igrate neke male turnire + i da se kladite na svog favorita . za ucestvovanje na turnirima treba ce vam oficijalne mape tog takmicenja. Ripleje mozete skinuti na linkovima navedenim iznad (moracete malo da se prosetate po web prezentaciji ali ce te naci veoma lako). GLHF Edited March 13, 2006 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 profi odradjeno, gj :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Jel cu morati sve te mape da skinem keve ti ? Tek sam danas instalirao SC sa expanzijom ne znam nista znachi, totalni sam newbie, daj pomozi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 ne moras da skines sve mape. ali onda ces je skidati preko same igre kada neko napravi mapu koju nemas. to skidanje map packova sluzi da ne bi cekao u igri posle. a to nije tako strasno Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 24, 2007 Author Report Share Posted February 24, 2007 Kada budete poceli da igrate na internetu primecivacete da ponekada morate da cekate da skinete mapu! Da bi ste ustedeli vreme mozete poskidati mape i staviti ih u C:\Program Files\Starcraft\maps\download (ako ste stavili da vam instalira manualno),ako nemate folder download napravite sami folder i ubacite mape. Ovo uradi nije komplikovano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ovo uradi nije komplikovano. Ma ok skinuo sam sinoc sve, nego cisto sam onako pitao ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts