gruja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) =-,Mar 12 2006, 14:59]Decko, ja sebe ne dematnujem, govorim ono sto sam video ja i dosta drugih ljudi. I jos mali milion njegovih golova koji dodju iz jako sumnjivih pozicija... A to za zid sto pricas su , najblazi receno, ciste gluposti !! ← Jel govorimo o Milan-Bajern ili malom milionu njegovih golova??Ti si apsolutno prvi spomenuo ofsajd kod tog gola... slazem se za zivi zid prilikom alekovog slobodnjaka. bio je na vidljivo vecoj razdaljini... zivi zid kod drugog gola je bio na 10,5 - 11 metara... jasno se videlo... evo ti dva quote-a sa proteklog topica,da ne ispadne da pricam u prazno...ortak koji je toliko napaljen na Juve da machku zove Juve,a psa Bufon je za taj slobodnjak rekao isto da je na vecoj razdaljini bio,pa ti vidi... Edited March 12, 2006 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ne,nije bio penal... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 gattuso crveni... josh jedna kradja decenije, ne? Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 JA MISLIM DA JE JUVENTUS TREBAO DA POBEDI!!!!ONEELEVEN Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Bash mi drago shto je Gatuzo dobio drugi zhuti (crveni) karton... Da mu redovno ne gledaju kroz prste taj majmun nebi zavrshio nijednu tekmu...odnosno zavrshio bi ali onako kako je danas zavrshio. Shto se same tekme tiche, ochekivani smor...ali bitno je da je razlika u bodovima ochuvana i ovim je praktichno i resheno prvenstvo. Milanu ostaje da se fokusira na LSH ali tu ce Lion da ih prebije tako da...do jaja. :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Gatuzo zasluzeno isteran ali mmmmmm sumnjiv onaj penal :) elem zabo sam xinu ali me barsa kaznila tako da sam dobio jedan golem blajz:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 e aj sad dosta shale...jebeno nikakva tekma,najobjektivniji je bio Formica,posto je X-X bilo vidljivo iz aviona,ali eto kad mi Colonel digne pritisak,srce misli a ne glava :)))...Gatuzov crveni necu da komentarisem,totalno zasluzen,tekma ocajna,niko nije pokazao mrvicu jebene volje nesto da uradi...jedina budjava situacija je bio onaj nalpe,mogao je da svira,a i nije morao,namera nije postojala,ali jebem mu mater,ipak sprecava sut u okvir gola,pa mislim da je mogao da pokaze na belu tacku,ali ono opusteno...serem se u Calcio... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 Crveni zasluzen, penal mogao da bude. Isto kazem. Tako je bilo i prosle sezone, kad je Cafu sutirao, a Kanavara u klizecem pogodila lopta. U sustini, jedna razocaravajuca tekma, ocekivao sam da Kapelo nece toliko taktizirati, posto ovaj rezultat odgovara najvise Juventusu, ali bi pobedom ubio moral Milanu. Ovako bar jos mogu da se nadaju :( Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Zhao mi sto nije Milan pobedio , al jebiga , bar je ispred smrdljivog Intera , i sad gogog na LS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 0-0, shta drugo :) ← bilo je teshko pogoditi :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 X-X ← e jesam majstor Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 bilo je teshko pogoditi :) ← e jesam majstor ← sisajte karsona obojica :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ^^ vidis da nekada nije lose poslusati grobare sa zvezdine strane Pionira :))))) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 e jesam majstor ← Ja zaboravi' da cestitam i tebi i Bartucu na prognozi. Ja sam zakasnio sa uplatom, a to me je spasilo dodatnog nerviranja. U svakom slucaju, ocekivao sam golove, bar 2.... A i ja sam lud...... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ma cigani...ali dobro mora i juve neshto da osvoji :) posto ce ALiaxandR HleB poludeti i 3 puta asistirati Anriju za 3 gola u bufonovoj mrezi na Hajberiju :) eh...taj arsenal i inter..valja se nadati :D e a zaboravio sam da napomenem onu recenicu komentatora pred Arsenal - Real `Da li se Real oprasta od Evrope ili Evropa od Hajberija` :)))) jbt koji umetnicki zanos..umro sam od smeha Acu Stojanovitja treba zakucati za stolicu i davati mu da prenosi SVE utakmice da ne bi slusho onog neiskusnog rtda koji drka na Barsu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts