Dreadnought Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Ja sam turo fenix na 20, claw mastery 20, onaj drugi finish shto trazi dual claw (nikad ne mogu da se setim kako se zove) 20, shadow master na 20, ~5 na burst of speed, isto i za weapon block, tajger ~8-9, preqovi za sve ovo i bio sam lvl 91 kad sam ubio baala. Ovakva od shale pere players 8 act 5 na hell-u, jedino sam se crno muchio dok sam pobio tri mudraca na vr' planine. Imam uz nju i barb merca naoruzanog grendfaderom. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 @demian Mene samo zanima kako si presao protivnike na nightmare koji su imuni na fizicki damage? Vec u aktu 1 su oni duhovi imune to physical, a koliko vidim, u svojem buildu nemas ni jedan jedini magijski skill. @deda lvl91 assasin, respect.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Pazi kad se ne secam.Znam da sam imao malo na Venom, i secam se da sam Nightmare presao opusteno.Imunih nije bilo puno, znam da sam ih resavao sa nekim unique lukom koji je imao "Shoots magic arrows" i "Open woonds" .. Znam samo da nisu bili neshto nemoguce.Elem mogu i da okacim lika, negde ako je neko zainteresovan, sve na njemu i u stashu je "legalno", sem Natalya's Armora i Natalya's Claw.Charmovi su takodje nadjeni samo umnozeni, a vi budite fer pa zadrzite jedan samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 ok ljudi, hvala na savaetima...jos samo jedno pitanje...kakav je onaj poslednji finish move sto se teleportuje kad udara...dragon flight valjda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Odlican za PVP , prosek za PVM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 ne reche chizra, koju verziju igrash? @sarma mi beshe nismo sklopili nijedan set, niti smo imali nekog lika na 99 lvlu u vreme playhousea, tako neshto :) ← Jednog mislim da sam ja tad imo zonku 99 nem pojma dawno bese...znam da sam piko 4 meseca lvl ing sa sinkom i na kraju me ortak krawowo 2 nedelje sa zonkom kolko sam se smorio...jbt da bre, jebao vas diablo:)...opet ste me navukli da uzmem da igram:)...nego smorio me onaj paladin(nikako da nadjem jebenog griswolda:)) pa rekoh da krenem malo sa assassinkom:)...pa ako neko od vas ima neke savete vezano skillove i tako to... ← 200 kinti full griz set na hardcore evropi ili na softcore u.s westu log in /w *sarma o.O dobijes jos neke akcije kao + ma sta ja kenjam kupi mi kocu i pljuge i eto ti ga lol ok ljudi, hvala na savaetima...jos samo jedno pitanje...kakav je onaj poslednji finish move sto se teleportuje kad udara...dragon flight valjda... ← To tebi ne treba...drzi se trap skilowa maxuj sinergije za *ls i da ne zaborawim uvek 2 kandze (+2assa 3 Ls - wich hunters claws of quikness) claw block i fade +1 shadow master +1 mind blast 9 trap gcs su ti obawezni anni i torch takodje Dammage je oko 13 k lightning ako merc nosi infinity onda je to zlo base streinght base dexterity svaki poen na vitality i ima da sabijas bez obzira kolika si noobchina :) *ls = Lightning sentry Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 13, 2006 Author Report Share Posted April 13, 2006 www.klanrur.rs/users/rhhftp/ch1zra/stuff/exports.zip 185 k zipche :] jes da nije neka posebna kolekcija, al jbg.. to sam navatao za sad... ae mojne ste dude, share je mama Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 ok ljudi, hvala na savaetima...jos samo jedno pitanje...kakav je onaj poslednji finish move sto se teleportuje kad udara...dragon flight valjda... ← poslushaj sarmu, nemam shta vishe da ti kazem :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 poslushaj sarmu, nemam shta vishe da ti kazem :) ← Narawn0 jer Zna se ko je t3h m4steR owd3. :) Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts