gruja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 pisanje erotskih romana za starije gospodje Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ne..pazi Aurelio je tu vec 3 godine mislim... Otprilike... 2002-2003 mislim da su napravljene te dve uchionice... I josh djubrad sa fax-a nisu isposhtovala i napravila pristojan RC niti pristojan stud. kafic... to s netom sve otpada jer na faxu sad ima neki ultra-mega-extra net...i sto bi mi onda placali.. boli ih qrac kad imaju za dz... Koji net? Na ona tri komp-a u hodniku? Ma, svi idu na FPN. RC na fonu ne postoji od 2002. i ni dan danas nisu nishta uradili povodom toga, ma koliko im se ljudi zalili... Yebeni menadzeri... A slazem se da ne bi bash bilo ispativo... realno hrana neka bi bila ubedljivo najbolje resenje jer su svi studenti poprilicno nervozni sto moraju da idu da jedu u pekaru 3 ulice dalje..ali to sa spremanjem hrane te malo ogranicava...jedino kad bi spremo na politickim prekoputa a neko samo prenosi u fon:)..ali ovako..slaba vajda ← Pazi, ne mora da znachi da te to spremanje hrane ogranichava... Mozesh valjda napraviti dil sa nekom pekarom, ili sendvicharom da ti isporuchuju hranu a ti samo da je prodajesh... Naravno ugradish se u cenu... Ali, pitanje je koliko bi morao da podignesh cenu da bi isplatio troshkove i imao dobit... Jbg. raspitaj se i iskalkulishi... p.s. stoka uzima 600e za aurelio! [:(!] A studente ko yebe i za kafic i za RC - ONI izjavljuju kako je fax siromashan, i nemaju prostora!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Otvori kupleraj, obecavam da cete obrnuti kesh za 4 dana. Eto, ja sam kao student svojevremeno oduvek imao zelju da bocnem nesto na pauzama izmedju predavanja, ali nam nije bilo omoguceno :// Ispravi istorijske krive drine!!! ← bas sam to pomislio dovedes jedno 10-ak ruskinja i neke nase fuxe ,samo odradis tusheve i par lezajeva i da vidis kako ima da poliva kes sad ovo je najbitnije obavezno ali OBAVEZNO stavi popust za profe a za dekana za dz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 hehe, nama dok smo bili proshle godine na moru, kad smo potroshili sve novce,(a hteli da ostanemo josh) dok smo trazhili posao su ponudili posao konobara/prodavca sladoleda/radnika u igraonici i da idemo na kratke izlete na neke ostrva brodom i "zabavljamo" starije dame iz nemachke, belgije i ne secam se josh odakle. na dan bismo dobili svaki po 50-70 evra + shto bi nam te "zhene" dale bonus, shto je josh nekih sigurno 150e. naravno, odbili smo, ali smo ipak pogledali na shta te "zhene" liche. babe od 70+ godina, sise do zemlje, a stidne dlachice vire iz kupacih gaca do kolena. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) nema lake love Edited March 18, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ma zaposlis se u nekom kaficu/restoranu konobarises i banja! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts