Corey Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kolko ovaj voodoo ima braće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 corey je ljubomoran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Kolko ovaj voodoo ima braće ← da ti nabaci? Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 ma ljubomora gasi ljubav a pali bes ako imas zasto da budes ljubomoran, onda partner ima DEBELO da se iskupi sto si u pravu (ako je stvarno prevario/la onda je tu kraj, sem ako mozes da oprostis pri debelom pokajanju onog drugog) sto kaze nemesis gde ima dima ... obicno se ljudi samozavaravaju da im jos nije pukla veza pa su zbog toga ljubomorni. ja jesam ljubomoran kad znam i vidim da me vara - pogledom ili kresom ili flertovanjem - meni je to isto. a imam i antidote za ljubomoru: ako vidim da je tip ispod mojih mogucnosti, ja dodjem nju napusim sto se kurva, njega castim picem i pozelim mu lepu vezu i plodonosnu sa kurvom i miran sam. ako mi je zaista konkurencija, vec sam izgubio, jer ona je odabrala odavno... umem i da prasnem u ljubomornu scenu ali zato sto mi nije pravo sto ne dobijam dovoljno paznje od nje ... pre metar dana sam raskinuo sa ribom s kojom sam bio 7 godina u vezi ... eto Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts