Vladica Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ja isto znam dallera josh od pre 2 god, i isto mi kaze da je to on odigrao. On je dosta jak igrac, samo sto ima problema protiv srpskih humana ;P ← decko nije navikao na kulice razume se :) sve u svemu jel se digla neka hajka u vezi ovoga ili se giacomo pomirio sa cinjenicom da nece igrati ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 giacoma trenutno sigurno brine ecg, libo ga za incup Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 giacoma trenutno sigurno brine ecg, libo ga za incup ← sad mu je opusteno :) jel nema tjoravog da mu pojasni hehe najaci je sharky ja ga zovem kako ide vs giacoma pobesnela wardenka ja umro od smeha :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 giacoma trenutno sigurno brine ecg, libo ga za incup ← jedno pitanje... koliko para za ecg a koliko za incup? Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 jedno pitanje... koliko para za ecg a koliko za incup? ← Jedno pitanje, oce te ljudi vishe ceniti ako osvojish incup ili ecg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ECG naravno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 k... nego jel giacoma ikad ishta osovio? nepratim bash redovno ali nisam cuo da je on uzeo neki od turnira. Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 k... nego jel giacoma ikad ishta osovio? nepratim bash redovno ali nisam cuo da je on uzeo neki od turnira. ← osim svega u ceskoj i sto je bio na wcg-u ecg-u i svim zivim turnirima ali nije nista osvojio tipa wcg-a i tako to ali je vrh igrac Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) kao shto sam i mislio ... ali dobro uz trud i dobru konekciju nije teshko biti vrh igrac, da ne pricam ako od toga josh dobijash pare... mislim ovako kad pogledash svakih drugi igrac je vrh igrac :) (naravno mislim na igrace koji igraju za sk,4k,mym,play... etc.) Edited March 9, 2006 by darkman Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) i dobro uz trud i dobru konekciju nije teshko biti vrh igrac haha ;) da verovatno zato ih ima TOLIKO puno od jedno par miliona igracha... pitanje je zrtve, koliko si spreman da dash Edited March 9, 2006 by Snou^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha ;) da verovatno zato ih ima TOLIKO puno od jedno par miliona igracha... pitanje je zrtve, koliko si spreman da dash ← koliko si spreman da sjebes zivot ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 sad i vi krenete sa tim "kiselo je grozdje". Da se ne lazemo, vecina nas gubi ogroman deo svog vremena na blejachinu chiajuci forume, gledajuci tv, niko nishta ne radi, ne uchi, tako da igranjem neke igre malo vishe i ne bi sjebao svoj zivot. To je samo alibi vecine kad vidi nekog uspeshnog "chega je on sve morao da se odrekne" i sl priche. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 sad i vi krenete sa tim "kiselo je grozdje". Da se ne lazemo, vecina nas gubi ogroman deo svog vremena na blejachinu chiajuci forume, gledajuci tv, niko nishta ne radi, ne uchi, tako da igranjem neke igre malo vishe i ne bi sjebao svoj zivot. To je samo alibi vecine kad vidi nekog uspeshnog "chega je on sve morao da se odrekne" i sl priche. ← slazem se ali da bi bio pro moras da igras 10 sati dnevno a to je 5 TV serija, 10 foruma dnevno , i neka ucis 3 sata(sto niko ne uci) ne mozes da skupis 10 sati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 niko ne igra 10h, evo domi npr pricha chesto sa zeusom, a i ja, i kaze da u vreme kad je najvishe igrao nije preshao 5-6h dnevno. To samo oni ludi koreanci mogu da izdrze 10h igranja sa top koncentracijom. Komotno moze sve da se stigne, samo zavisi ko shta zeli. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 off-highli sto se neprijais oko imas visak slobodnog vremena traze admina za wc3l ili si vec admin! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 off-highli sto se neprijais oko imas visak slobodnog vremena traze admina za wc3l ili si vec admin! ← bio sam wc3l admin pre 2 godine, a plus i nemam vremena pored shljake i faxa, a i smorio me wc3 skroz Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha ;) da verovatno zato ih ima TOLIKO puno od jedno par miliona igracha... pitanje je zrtve, koliko si spreman da dash ← brate zavisi u neku ruku i od talenta imamo gomile primera igraca koji su zabadali po 5-6-7 sati dnevno i to duze periode od po pola godine godinu pa opet nisu nista postigli ja kad sam bio u vrh formi itekako sam na warcraftu provodio po 8 sati sto gledajuci repove igrajuci custome a i ladder tako da treba dosta vremena ja realno i sada tog vremena imam ali me je smorilo... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 koji odgovor iz dushe vladice, poshla mi je suza Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 hahaha ~~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 koji odgovor iz dushe vladice, poshla mi je suza ← ja uvek pisem sta mi srce govori :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 au.... hahahahah. ako je tako. srce ti mnogo laze haha~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 AHAHAHAHAH LOL LOL DOBRA FORA SNOU nije debeli aj da me uchish war Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 lag, da ti kazem unapred, ovo nisu rastibudjilizovane pa da prolaze tvoje OMG LOL fore, dodacu ti sledeci put warn na ovakve postove. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts