RembranT Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 dugo vremena nisam bio na rur-u pa pozeleo... ovih mjeseci bio svuda, sada ucim za CCNA i sve mi je opusteno.... ...live and be good Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 boli me 'ebeni zub.... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Probudio se u 3pm, zato shto sam ostao u drami do 5am. Bio do teretane, sad raduckam neshto na kompu, pa kapiram da cu da odem negde da izblejim sa drushtvom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Vratio se iz gyma,napravio sebi limunadu,od najvećeg limuna ikada koji sam video :)) sad bleja na netu pa ću kasnije nešto da završim za školu što nisam imao volje da uradim danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 kakvo vreme boze..divota......ja se razboleo....zlo....ali ni to me nije sprecilo da izadjem...i sad dobiem temp...pfffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 uf prijatan dan, odlucih da ustanem iz kreveta i uputim se ka gradu... prosheto se malko po pjacama... zapalio do restorancica gde sam se ozdro... da mi je bilo muka i polako se uputih ka vatikanu da obidjem drzavu izblejo tamo malo... slusho orfovo velicanstveno delo chillovao i zapalio nazad do trga cveca... gde sam pojeo sladoled... mmmm i polako gajbi prijatan dan :) a da kako sam lepo srao sad pa se istushiro divota:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts