fatboy Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Jo Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Uuuu, tek sad ovo vidim. Tracklist obecava. DL-ujem nocas, pa kuckam ujutru kakav je set. Konacno malo psy-ja i kod vas, ako se ne varam ovo je prvi put? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 drugi sigurno,ako ne i treci...? Znam da je bio Dj Spiral ako se ne varam... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Odlichan je :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 20, 2006 Author Report Share Posted February 20, 2006 ovo je drugi trance DJ kod mene u Clubnightu.... od 25 emisija koliko ih je bilo :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) Skinuo sam to sinoc, ali sam tek malopre stigao da poslusham. Nije loshe stvarno, izbor stvari odlichan, posebno Rush Time (neverovatna pesma stvarno). Jedina stvar koja se meni ne svidja je ova shto je rade Shanti i Psaras, i bilo bi vrh kada bi umesto nje uletela Psaras vs. Antidote - Drugs (ako vec mora Psaras, a realno dobro radi on). Mada, serem i ja, skroz ok mix. [edit]@nigger: Ali, da li je i proshli put bio psy trance, ili neki euro, goa ili tako neshto?[/edit] Edited February 21, 2006 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ma psytrance,udri po searchu Dj Spiral,igrom slucaja imam taj set,to je bilo 14.10.2005,pa eto ti osnova za search :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts