Stator Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Od danas Gmail je zvanično počeo da podržava chat u okviru svog webmail-a. Za sada radi sa Firefoxom i Internet Eexplorerom ali se uskoro očekuje da proradi i sa Operom. Da podsetimo ovo je najavljana integracija google talk-a u gmail tako da sada mozete čatovati odakle god hocete bez potrebe da imate instaliran bilo kakav IM. Google talk se bazira na jabberu tako da je moguće i čatovati sa bilo kojim korisnikom jabbera preko ovoga servisa. Veliki plus za goolge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ulazim danas na mail i flashuje mi title bar 'Ivan said..' opasno me je istripovao skroz dobra fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 A zasto je na googleu sve beta a sve savrseno radi?? Ja mislim da ce prestati da bude beta kad pocne sve da naplacuje... Sta vi mislite o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Jok. Oni glavne pare dobijaju zato sto su besplatni, to im je, cini mi se koncept poslovanja. Ako pocnu bilo sta da naplacuju, gomila koja nece da placa ce otici kod nekog drugog. Prosto. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 odlicna stvar gtalk me je uzasno nervirao minimizirajuci mi neke aplikacije da bi mi pokazao novu poruku stvarno im svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Samo kad bi josh ubacili da preko Google Talk mogu da se meshaju i MSN i Yahoo i ICQ mreze...de bi im bio kraj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Pa bio bi kraj u vidu tuzbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Samo kad bi josh ubacili da preko Google Talk mogu da se meshaju i MSN i Yahoo i ICQ mreze...de bi im bio kraj... ← Pa ono to je tehnicki vrlo izvodnjivo napraviti jer jabber na kome se bazira GT podrzava ICQ, MSN, Yahoo!, AOL itd protokole. Dakle pitanje je samo volje, cak i sa pravne strane nema problema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 GMAIL RULES !!! Ma extra je sve sto je na G lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts