SojA Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Evo ovo sam postavio da vidim o cemu je rec,posto PRO igracima nista ne smeta da vidim sta oce ovi ostali :)pa neka kaze ko sta ima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 iskreno ne znam posto nisam ucestvovao ali nije bilo lose .... proveo sam 2 dana u sekti(igraoni) nije mi dobro :D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ^^ Mrki se opet navukao na CS i evoluciju (tj. Space ) ... Nista tur nije valjao :D... Salim se.... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SojA Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 e miki,miki ko se jednom navuce nema odvikavanja e tako?ti sta radish? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ^^ Evo nista, malo citam forum i tako. Nameravam da svartim do Space-a vec nedeljama, ali ne stignem .. Da ne spamujemo vise forum , pisi na PM, sta ima kod tebe .. Jel i dalje igras CS ?? Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 nisam se opet navukao na cs ... da jesam ucestvovao bih na turniru :D :D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Topic je malo nepotreban,al kad je vec stavljen,ja moram da kazem da je sama organizacija bila na nivou,a shto se tice misheva i drugih gluposti,to nije vasha krivica...Meni je ovo bio najgori tur do sad,ko zna zashto,zna:))...Jedino nije isposhtovan video bim,koji je bio najavljen...Enivej ok odradjeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 video bim sam video dole, anarchy i ziggy su igrali PES na njemu :D ne znam da li je i sto nije na njemu prenosen CS Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SojA Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 e za video bim ja nisam odgovoran,u stvari ja nisam odgovoran nizasta ja tamo radim i samo sam pomagao...a inace nesto nije htelo ne znam sta...ali po meni je sve ostalo ok a sto se tice misheva i tako toga jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Brate smorili ste. Valjda kapiras da nikad ni jedan turnir nece biti dobro organizovan ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[owN]neshA Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 DEMOI? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SojA Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 kome trebaju demoi dodjite u igranicu po njih!ponesete jedan prazan cd- i to je to!!!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ja nisam bio na turniru tako da ne znam kako je i sta bilo , ali sam cuo od nekih "pro" igracha da su mashine bile krsh nad krshevima kao i misevi, ali jbg .. sta je tu je .. kad negde ode da se igra mora da se igra na kakvim god rachunarima .... Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
SojA Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 pa ako nisi bio na turu.sta onda seresh...od koga si cuo to da su masine bas krsh...dodji pa sam vidi!!!i ne pricaj nista dok ne vidish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 :))) Back to 2003 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 (edited) Brate smorili ste. Valjda kapiras da nikad ni jedan turnir nece biti dobro organizovan ^^ ← DA ........ nece Edited February 15, 2006 by ultrasns Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Brate smorili ste. Valjda kapiras da nikad ni jedan turnir nece biti dobro organizovan ^^ ← I agree !! Koliko vec igram cs i bio sam na turnirima nikad nije bilo sve savrseno... mislim da ne moze da bude sve savrseno !! normalno da niko nece da napravi turnir bas zbog ovakvih stvari ... a to je pljuvanje posle tura ... bilo proslo jbg ... nije lako napraviti dobar turnir !! Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoodaJa Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 kome trebaju demoi dodjite u igranicu po njih!ponesete jedan prazan cd- i to je to!!!:D ← da , da dodjem iz ns-a po demoe..... omg :) aj okacite to na rur!!! plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 okacicu ja na www.clan-sye.com ako se neko od org. iscima da ih da sweepu npr. posto on zivi blizu igraonice ili nesto slicno vec, posto mi ne pada na pamet da idem do tamo samo zbog toga :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Brate smorili ste. Valjda kapiras da nikad ni jedan turnir nece biti dobro organizovan ^^ ← Jesi li bio u Panchevu?Koliko ja vidim na taj turnir se niko nije zalio ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ja nisam bio na turniru tako da ne znam kako je i sta bilo , ali sam cuo od nekih "pro" igracha da su mashine bile krsh nad krshevima kao i misevi, ali jbg .. sta je tu je .. kad negde ode da se igra mora da se igra na kakvim god rachunarima .... ← znaci nisam bio na turniru,ali u postu u kome je najavljen turnir je pisalo da se masine ne kojima se igra tur: Sempron 2500+ 512 Mb 6600GT 128 MB 19" monitori 80GB HDD e sada mi kazite sta falu ovim masinama i sto su krs ??? pa ove konfiguracije su bolje nego sto npr. MOJO ima tako da ne vidim sta se bunite oko masina... e sada ako je cs bio lose podesen to je vec druga prica Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBA Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Turnir sta reci prva nagrada ok druga socijalna trece nema ... !??! Ljudi uzeli para za sebe ne zna se koliko boze moj.. strasno ali ovo ostalo ok.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 da ja vas neshto pitam Veruje te vi u Horoskop ????????? Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[owN]neshA Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 kome trebaju demoi dodjite u igranicu po njih!ponesete jedan prazan cd- i to je to!!!:D ← pogotovo iz novog sada da dolazim... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ako neko ima demoe a voljan je da mi ih da, ili ako je neko od organizatora voljan da se iscima da ih da sweepu okacili bismo ih mi na www.clan-sye.com Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts