The_Butcher Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Dakle, sjeban mi je data11.cab el ima neko instalaciju i da je voljan da mi spali ovaj fajl? 600 mb a ne mogu da ga nadjem na netu nigde. Mislim, skinuo sam sa mega aploada, e sad jedan od 3 rara u kojima se nalazi ovaj fajl ima loshu shifru, tj nije mu ista shifra, a ne mogu jedan po jedan, jer automatski vuche sva 3 fajla... i prc.... Pa ako neko ima, nek javi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Pazi, imam slicno iskustvo sa igrom Vampire: TM Bloodlines. Nije mi valjala jedna arhiva, lik mi je narezao, i opet nisam mogao nista da uradim, jer je moja instalacija zahtevala jedan naziv fajla, a taj koji sam doneo se zvao drugacije... Cisto da znas da to moze da ne upali! Ja sam posle kupio drugi dvd... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts