ZerBah Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 www.interactivemedia.ru/tunel.zip 3 mb... Lefortovski tunel u Moskvi, snimak sa security kamere. Snimite autobus Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 votka+voznja Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ovaj tunel ili je uklet ili je ove nesrecnike uchio da voze neko ko vozi gore chak i od mene... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 meni su najveci trip ovaj bus i kamioni kako samo odjednom se prevrnu (ustvari iz izda je izaso drugi kamion) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 baš baš loši vozači, ovde nema ničega što se nije moglo izbeći pravilnom reakcijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ko im dade volan meni su bolji kamioni od autobusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ja i dalje ne kapiram kamione...otkud se stvori onaj drugi....bas sam vrteo frejm po frejm i nije mi jasno..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 dobro je ... steta samo sto je montaza Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 auuuuu....kao da gledam brankov :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ovo nije nista da vidite kako voze 706 do bataje :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) ba Edited February 14, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 pa koliko sam ja primetio, svi koji su se slupali su ishli prebrzo u odnosu na ostala vozila.. nema tu misterije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ba Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 pa da, ali npr. prvi lik je mogao da prodje bez ogrebotine na kolima Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 video samo ovaj bus ranije,koja kontrola bog te mazo.dobro de i tona usera,ali opet omfg Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Mislim stvarno nije u redu! Pa kad piju ko ludi bem ih lude! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 najluđe je što je to jedan od onih autobusa sa motorom u prikolici (kao ovi naši "japanci"). stvarno svaka čast kako je iskontrolisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 haha brate, jel onaj kamion iz zida iskache ?! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 (edited) Autobus je bez rechi, stvarno svaka chast za kontrolisanje te grdosije. Kod kamiona nema shta da je chudno, ovaj drugi shto je desno, nije mogao da se vidi od levog koji je i izazvao nesrecu. Edited February 15, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 Vecina ovih nesreca se deshava zbog toga shto su u ovom tunelu postavili "zabice" medju trakama (ono da ne predju u drugu traku ako se uspavaju za volanom) i zbog toga shto u Moskvi svi voze kao ludaci (ne drze rastojanje i voze brzo - chak i kada drzish rastojanje, nema shanse da neko ne uleti izmedju tebe i vozila ispred...). Chesto se deshava da kada na velikoj brzini i klizavom pochetku tunela krenu da prelaze iz jedne trake u drugu (shto inache nije dozvoljeno, tamo je puna linija) zakache zabicu i slete jednim tochkom... P.S. Onaj kamion je doshao sa desne strane, tu se tunel rachva i on je nekako uspeo da izgubi kontrolu i uleti u susedan tunel Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ocu i ja da onako vozim bus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ne mozete da kazete da lose voze. Pa kao sto rece Paja nema tu misterije jako brzo ulecu u tunel. A drugo nisu sigurno ovo snimci na sat vremena. Znaci desavalo se u periodu od pola godine, lupam... @Ivan @Spu Veruj mi kada dodjes u ovaku neku slicnu situaciju vise nisi pribran. Ja sam tako tripovo, a onda sam imao saobracajku i tada shvatio kolko si nemocan da bilo sta ucinis. Jednostavno sam sve pokusao ali nema sanse da se izbegbne i bem... Jos sam isao 70 u vrh glave... Onaj prvi je retard klasicni ali isao je brzo. A ona 2-ca su se 100% trkala ali 100% !!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 e a jeste primetili kako ispred nesrece sve je normalno a iza svima svetle neka crvena svetla? koji trip jebote jel ovo sigurno nije montazha? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) e a jeste primetili kako ispred nesrece sve je normalno a iza svima svetle neka crvena svetla? koji trip jebote jel ovo sigurno nije montazha? ← brate molim te mi reci da se zajebavas........... i ja bi rekao da je ovo snimak sa kamere za nekih 3-4-+++ meseci, pa su sasekli udese. Vecina je jednostavno retardirana, pijana, i sl. pa pravi sranja..... isto kao i kod nas.... ne kapiram sta se desilo onom busu, ali svaka cast na kontroli... mada u sustini ne moze nista da se desi i da je samo dodao gas.... eh da....... najjaci je leek sa dzipom(ako se secam). Ispred njaga sudar i sve, a on opusteno pali zmigavac i krece okolo svega... ROFL Edited February 16, 2006 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 da nije trebalo da izađe u sred tunela dok iza njega naleću slične budale velikom brzinom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts