Highl1 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 koji je poslao pogresan id :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 zasto sam ja poslednji na spisku bre? :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 pa ko i u stvarnosti:D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 koji je poslao pogresan id :D ← dok je slao ID kokoska mu je skocila na broj 2 i zato je ID pogresan :D,ipak Plana je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 (edited) Sisaj Zeroxe. Imam 3 ID-a Highl1 ne znam ni ja sam koji da ti poshaljem + onaj retardirani CB mail mi shalje posle 3 dana od trenutka kada se registrujem. EDIT: Ne mogu da se ulogujem na CB-ov sajt pishe mi "Login error; maybe you were kicked from your clan !" A ja nisam ni ushao u klan Edited February 17, 2006 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Sisaj Zeroxe. Imam 3 ID-a Highl1 ne znam ni ja sam koji da ti poshaljem + onaj retardirani CB mail mi shalje posle 3 dana od trenutka kada se registrujem. EDIT: Ne mogu da se ulogujem na CB-ov sajt pishe mi "Login error; maybe you were kicked from your clan !" A ja nisam ni ushao u klan ← ma reci samo highliju da ti sve uradi ko i meni veruj mi da je tako najlekse za oboje Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Uradio sam :) Jeste da muchim choveka za prostu registraciju... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 sve imate na linku gore, koga ne mrzi da klikne 2-3 puta :) ← Zanimljivo je kako bi neko pre da pita pa da procita , nego odmah da procita! Ili je to skill budzenja postova ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts