Jump to content

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Goga[TT] said:
Falsh izgleda isto kao original, samo je stvar u sertifikatu. Kada bi prodavao taj sat bez sertifikata dobio bi 100 e.

gogo original rolexi imaju zlatni mehanizam unutra i jos par stvari koje se tesko falshiraju a i sajdzija u rolexovoj prodavnici zna razliku veruj mi moze opklada ili ne ?

btw misho nemoze ide goga on je manji nemam frke za sat onda :)

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

Vladica said:
gogo original rolexi imaju zlatni mehanizam unutra i jos par stvari koje se tesko falshiraju a i sajdzija u rolexovoj prodavnici zna razliku veruj mi moze opklada ili ne ?

btw misho nemoze ide goga on je manji nemam frke za sat onda :)

Vladice uz sve jedan rolex dobijesh serfitikat? Eto moze oklada ali da donesesh sertifikat.

bnlsignature.jpg

spo(ghost) said:
sve jedno, nije li logicnije kupiti dobro stojetja polovna kola nego taj budjavi sat?  [:)]

Pa pazi,ako imas vilu na Beverly Hillsu,sto da ne i jedan rolex?

Ali posto znamo da od war-a nema leba,znaci nema vilu a nema ni pravi rolex :)

Ili mozda postoje neke kombinacije za koje javnost ne zna?

Bjukenon Mitch

Vladica said:
ne gogo ovo mi raspravljamo u rl :) sajdzija ili sertifikat moze :) btw nebitno necemo da smaramo ovde vise a gogo ti zaista mislis da bi ja nosio tako taj sat da je falsh mislim koji ce mi to onda... :)

Da imash stan od 200 kvadrata, dobra kola, brutalan posao, mozda bih ti i poverovao da imash rolex od 4 000.

bnlsignature.jpg

Manda <die bitch> said:
valjda delboy zna

cuti on bi ga procenio 15000$ kao poklon od dede i u najmanju ruku dao na aukciju! :D

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...