Sale <die bitch> Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 cu there ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted February 11, 2006 Author Report Share Posted February 11, 2006 mi smo sabili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 mi smo sabili ← koga ? Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 i ko je sad proso grupu ?? sta se gleda kad imaju isti broj pobeda ?? sad 4gl , mojo i silencio po 2 pobede ... ko prolazi ? Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 znam da je glorija prosla...100 % Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 hf svim ekipama :)))) Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 e jel ima nekih rezultata iz druge grupe ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted February 11, 2006 Author Report Share Posted February 11, 2006 mi i glorija smo prosli a mech iz druge grupe je u toku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 gg silencio svaka cast !! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted February 11, 2006 Author Report Share Posted February 11, 2006 imate otvoren topic ako niste videli sa rezultatima .... zavrsena je i B grupa sad se ceka da pocne mech izmedju 4gl i x files ... pOzZ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kule strazara Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 finale ce biti fosili i 4gl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 daj bre neka nam neko objasni kako da dodjemo do igraonice !!!!! znaci idemo iz novog sada .... znamo do arene da dodjemo .... ajde plz neka neko obajsni gde ? sta ? .... Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 daj bre neka nam neko objasni kako da dodjemo do igraonice !!!!! znaci idemo iz novog sada .... znamo do arene da dodjemo .... ajde plz neka neko obajsni gde ? sta ? .... ← matori slusaj .... vi ne morate ako idete vozom da sidjete na glavnoj stanici,mozete da sidjete kod buvljaka na novom beogradu(pitate konduktera) i odatle je vrlo blizu ... ako dolazis kolima .... pitas bilo koga gde je trzni centar enjub u 45 bloku i svako ce ti znati reci ... nadam se da sam ti bio od pomoci ... ako budete imali problema evo ti moj mob pa me zvrkni kad stignete da ti objasnim... 064/236-57-35-mrki(uros) pOzZ.. Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 da, za sada deluje da je ispalo ok, mada nisam bio doduse kapiram i da je to sto se plato nije pojavio pomoglo da se sve zavrsi na vreme p.s. pitaju me ovde inace kolika je nagrada za 1. / 2. / 3. mesto pa ako bi organizator mogao da okaci negde ? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 inace ako finale bude u 02 bice ok, tako je na vecini turnira ovde kod nas na kraju i bilo :D ja se plasim da ne bude dosta kasnije :( tako da srecno sa satnicom sutra, bice mnogo teze nego prvi dan Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 bjeli nisam jedan od organizatora ali sam upucen ... znas i sam zivim tu blizu igram sam pre u toj igraoni idt .... pazi ovako mislim da je prva nagrada 300e , 2 je valjda utesna (tako pise tamo ma sta znavilo) , a za trece mesto ne pise nista.... jedino to oko nagrada su lose odradili ... vecinu para vlasnik uzima ... mada turniri se ne prave iz koristi... valjda .... vec da bi se ljudi okupili,zabavili,umorili :D ... Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 utesna ? 5 upaljaca? ;) salim se :D ma kapiram da je nesto sitno, ipak koliko vidim ima 14 ekipa (15 u startu i sad bez platoa, koji ne verujem da je dao cash), al ono poceo je turnir tako da kapiram da se zna sa koliko se para raspolaze Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoodaJa Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 finale ce biti fosili i 4gl... ← pfffffffffffffff... 4gl vs own Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kule strazara Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 pfffffffffffffff... 4gl vs own ← da i ja sam hteo umesto fosila da napisem own... izvini brate promasio sam slova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 pa to, slicno je :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kule strazara Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 pa to, slicno je :D ← ne smaras ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 kapiram da si hteo da kazes shto umesto ne, al slicno je Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kule strazara Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 kapiram da si hteo da kazes shto umesto ne, al slicno je ← ok...pobedio si... vodis 2:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 kapiram da si teo da kazes 3 ali ... Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 matori slusaj .... vi ne morate ako idete vozom da sidjete na glavnoj stanici,mozete da sidjete kod buvljaka na novom beogradu(pitate konduktera) i odatle je vrlo blizu ... ako dolazis kolima .... pitas bilo koga gde je trzni centar enjub u 45 bloku i svako ce ti znati reci ... nadam se da sam ti bio od pomoci ... ako budete imali problema evo ti moj mob pa me zvrkni kad stignete da ti objasnim... 064/236-57-35-mrki(uros) pOzZ.. ← hvala puno ... ako bude nekih problema zvacemo te ujutru .... ajde poz pa se vidimo sutra ... Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts