Misha-King Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 tvoja zivotna prica je totalno ne bitna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 jbt shta bih dao da mi radi link za replay... Inace uzivam da gledam Makija & Tomica, ali izgleda je feared najjachi tu. Feared ajde daj bnet acc da odigramo koju for fun... Ali Mare laze da je bolji od Makija, jer je feared bolji od Makija, a gori od Mareta. P.S. Feared posle partije da mi kazes gde sam greshio i shta sam trebao da pravim plz ← ti mi ides na streljanje definitivno... da pojasnim...ja vs toga mareta nisam igrao...a tomica i makija sam dobio...idem da pravi novi topic i da kacim rep kad ste smorili toliko...mislim firstborn ga je jos pre negde kacio ali nema veze...da vidite na koju je sprdnju maki pukao vs mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
maki.zr Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ti mi ides na streljanje definitivno... da pojasnim...ja vs toga mareta nisam igrao...a tomica i makija sam dobio...idem da pravi novi topic i da kacim rep kad ste smorili toliko...mislim firstborn ga je jos pre negde kacio ali nema veze...da vidite na koju je sprdnju maki pukao vs mene ← i ovde ti to kazem dosta kurcenja ok samo ti dodji na net da odigramo mi to pa da ti zacepim tu tvoju guzicu sa WISPOM SI RAZUMEO?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Divim vam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts