MiGsa Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 ja jednom prilikom grindovao ess. of water... i onda je doshao cyro jes da je meni tad palo tri komada a njemu jedan... i onda mi je crko kuler i od tad nemam lap moja prica... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 perun je rekao sve. imao sam i ja problem kao i svi. hello migsa :) mislim lozane smo svi nema sta reci, ali ok. meni ovo ovako odgovara zbog zime. meni je full ugodjaj sneg napolju minus ja skakucem u wow-u gankujem i peglam pvp. sad bi mogo da prestanem al necu dok ne obavim svoje zelje :) inace ako je neko bio hc to su mudo , perun , arutha i co. isuse. mada i kole i boki mogu da im pridju dok je mohi eh mohi je mohi ← :D eh those where the days kad smo lvlovali svi :| ja jednom prilikom grindovao ess. of water... i onda je doshao cyro jes da je meni tad palo tri komada a njemu jedan... i onda mi je crko kuler i od tad nemam lap moja prica... ( )... ← prica ti smrdi kao i ti :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 wow je dobar za gubljenje vremena kao i sve igre a ko ima vremena na gubljenje wow mu je najbolji izbor ps odo da grindam u tyr's hand :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts