Attila Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 ja volim one yahoo games i tako te primitivne igrice :D do sada sam se nekako snalazio za krekove ali naisao sam na tvrd orah. Mystery Case Files Huntsville nemogu da nadjem crack za ovu igru tj nadjem ja cracka ali neradi zbog toga sto npr pop cap i jos sajtova daje free dl a onda se napravi crack samo za jedan od tih tako da ovoga puta nisam izvalio za koj je. plz mi pomognite i ako imate neko univerzalno resenje recite mi unapred zahvalan. mozda se ovo krekovanje prkosi pravilima ali ako je to problem posaljite mi na pm kako da resim problem jos jednom hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 OH NO! He said the F word!!!!!! Oh ne... Pominju se neke droze... sada netju motji mirno da spavam nedeljama... Kuda to ide gospode oh nasha ova mala komuna? Oh ne... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 3, 2006 Author Report Share Posted February 3, 2006 ma volim da igram te igrice sa mojom devojkom i nemoj da smaras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts