termos Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Prebacio sam WoW iz Win98ice u XP. Imam sacuvane sve patcheve koje je Blizzardov glupi downloader procenio vrednim cuvanja. To sto ja imam krupne patcheve nije bitno kada downloader ne sacuvava one od po 5mb... Evo sta imam: Osnovna na 1.7.0; 1.7.1 na 1.8.0; 1.8.3 na 1.8.4 i 1.8.4 na 1.9.0. Trazim, ali nigde ne mogu da nadjem ove male, prelazne patcheve, tipa sa 1.7.0 na 1.7.1, ili sa 1.8.0 na 1.8.3 itd. Trebaju mi da ne bih morao da skidam sve ponovo... Trazio sam i po sajtovima koji su u Maudovom topicu "Links links"... Da li toga negde ima? Ili ne vredi traziti... Ako ovih patcheva nema nigde, jedino da patchujem na 1.7.0 pa da skidam do pola 5... Mozda sam se i ja zajebao - ako sada osnovnu (mislim da je 1.2.1) patchujem na 1.7.0, pa pocnem da skidam - sta ce on da skida? Ovaj najnoviji? 1.9.neznamkojibroj? Ali opet - ionako sa izgubio cao dan dok sam instalirao Service Pack 2... To sto cu da izgubim i noci nije toliko vazno... Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 http://blizzard.ru/files/index.php?cat=14 Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted February 2, 2006 Author Report Share Posted February 2, 2006 Спасибо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts