/7ETPOC Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Potreban mi je programcic koji se prevuce preko zvezdica i vidi se sta je iza, imao sam ga davno ali posle nekog formata harda sam ga izgubio. Potreban mi je jer sam menjao sifru za adsl i sad ne znam koja je a treba mi da bi se logovao na nalog da proveravam stanje. Ako neko moze da mi ostavi link ili da mi posalje na mail bilo bi lepo. Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 program se zove Snadboy Revelation, a sad se ti snadji pomocu gugla Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 kolko ja znam to ne moze sa XP-om.... za 98 imas 3 tone programa .... ako neko ima nesto za XP nek javi odma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts