Silencer Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 :) ehhehehe meni se vishe svidja neupokoljeni jebiga naviko vec.... Necu se svadjam oko toga offtopic je inace. Kako god ja se drzim svog a vi kako ocete :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Cccc. coveku koji se nasmejao za "neupokoljeni" Evo ti odgovor od sajta sto si mu se zamerio.... Ae palite zbog takvih kao sto ste vi necu ni forum da dignem na sajt, imam bolju vajdu od njega nego da slusam debile kao sto si ti i koji ne konta rec "lingvisti" i prevod su radila 3 coveka. A ti ako si pametan uzmi pa prevodi sve to na srpski. Firma koja sponzorise sajt mi je omogucila hosting, dobio wow kao poklon, plus jos neke sitnice, ja im se za to zahvaljujem i ex WSG guildu koji mi je pomogo na sajtu. Srdacan pozdrav ← ehe, brate, ja sam se odu Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Nisam ja kriv sto imam smesan jezik :) I meni smesno zvuci prvi put kad sam procitao stormwind = vetroluj .... da ne pricam za ostale izraze al sam se navikao... Nije mi bila namera da nekog vredjam sorry ako sam to uradio. Tacnije jesam izvini sto sam te nazvao debilom :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Od samog starta bilo je dogovoreno da se ne koriste izrazi na sajtu undedovi hjumani stormvind ajronforg holi lajt ili ne znam ni ja sam kako u engleskom zargonu... Srpski sajt srpski prevod... ako ce da cita na engleskom nek poseti wow-europe.com, da sam teo da furam engleski onda ne bi dizao sajt i koristio bi europe-pvpgn.net za to... Inace moje novo delo na "Engleskom" http://www.enigma-guild.org :P wow-serbia.com je World of Worcraft Serbian community so svi prevodi idu na sprski jezik sem vesti koje se pustaju (Dugacke) jer me mrzi da prevodim :D Mislim da sam bio jasan. I Da ja vec u guild, u kojem sam imam Srbina koji ne zna engleski i kojem je bilo lepo da cita wow-serbia.com o klasama pa je gledao sta ce da bira i njemu je sajt pomogao. Sluzi isto ljudima koji neznaju engleski jezik. ← Ovo je stra Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 El reko neko da sam ironforge preveo "ajron forge" ? Procitaj moj post ponovo mislim da si pogresio malo... CITIRAM: Stoički Patuljci Gvozdenkova (Ironforge) Ostali podaci: Početno mesto: Dun Morog Rodni grad: Gvozdenkov Rasna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Dakle, ja sam se samo nadovezao na tvoj post u kome si ti to transkribovao (dakle, ne preveo) sa "G". Ali, izgleda da je i to komplikovano. No, nema potrebe za ovim ovde, sa va Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) Ja kao admin sajta sam prezadovoljan prevodima, jer nazalost niko drugi i nije hteo da se cima oko toga sem one koje sam ti naveo na PM. To je inace bio dobrovoljan posao tako da nisam bio u stanju da platim prevodioce da mi prevedu brdo teksta. Uzmi ti prevedi sve ono, a da ne precam preveden ceo basic sa wow-europe.com koji nisam stigo jos da azuriram. Edited February 12, 2006 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 nije to do prevodioca ili pismenosti... ja kada sam kupio WC3 (made in serbia) kidao sam se od smeha za prevod na poledjini kutije Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts