Jump to content

KUPUJEM WOW

Kortez

Recommended Posts

Cccc. coveku koji se nasmejao za "neupokoljeni"

Evo ti odgovor od sajta sto si mu se zamerio....

Ae palite zbog takvih kao sto ste vi necu ni forum da dignem na sajt, imam bolju vajdu od njega nego da slusam debile kao sto si ti i koji ne konta rec "lingvisti" i prevod su radila 3 coveka. A ti ako si pametan uzmi pa prevodi sve to na srpski. Firma koja sponzorise sajt mi je omogucila hosting, dobio wow kao poklon, plus jos neke sitnice, ja im se za to zahvaljujem i ex WSG guildu koji mi je pomogo na sajtu.

Srdacan pozdrav

ehe, brate, ja sam se odu

Od samog starta bilo je dogovoreno da se ne koriste izrazi na sajtu undedovi hjumani stormvind ajronforg holi lajt ili ne znam ni ja sam kako u engleskom zargonu... Srpski sajt srpski prevod... ako ce da cita na engleskom nek poseti wow-europe.com, da sam teo da furam engleski onda ne bi dizao sajt i koristio bi europe-pvpgn.net za to...

Inace moje novo delo na "Engleskom" http://www.enigma-guild.org :P

wow-serbia.com je World of Worcraft Serbian community so svi prevodi idu na sprski jezik sem vesti koje se pustaju (Dugacke) jer me mrzi da prevodim :D Mislim da sam bio jasan. I

Da ja vec u guild, u kojem sam imam Srbina koji ne zna engleski i kojem je bilo lepo da cita wow-serbia.com o klasama pa je gledao sta ce da bira i njemu je sajt pomogao. Sluzi isto ljudima koji neznaju engleski jezik.

Ovo je stra

Ja kao admin sajta sam prezadovoljan prevodima, jer nazalost niko drugi i nije hteo da se cima oko toga sem one koje sam ti naveo na PM. To je inace bio dobrovoljan posao tako da nisam bio u stanju da platim prevodioce da mi prevedu brdo teksta.

Uzmi ti prevedi sve ono, a da ne precam preveden ceo basic sa wow-europe.com koji nisam stigo jos da azuriram.

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg