Jump to content

men vs women - zanimljiva situacija

Guest

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E,kad otjesh

Svako radi shta otje. Sve shto po stoji je meni donekle normalno samim tim shto postoji. Ako njima to nije smetalo, ne smeta ni meni. A da meni neko tako neshto napravi....pa....recimo da sam veoma osvetoljubiva....ili bih pak se udruzhila sa tom ribom. Je l' si sad sretjan?

pa njemu jeste smetalo, inace ne bi brisao telefon, iskulirao ribu i otvorio topic :)

evo, svechano se zaklinjem da kad dozhivim da mi mjau_ nabaci neku drugaricu, koja ritom ne nosi titulu '****A R***A*A'  kombinujem vas za francusku [^]

(disclaimer: s obziro da su shanse da se to desi blizu nuli, cimacu se za francusku nezavisno od toga [;)] )

@ topic

ne znam zashto imate utisak da se nerviram/da sam ljut itd.

vishe je varijanta da sam se nadao rezultatu 3-0 na Maksimiru, ali sam izvukao 1-0. u svakom sluchaju pobeda [:D]

Cali nemoj da te loze, go u gostima je go u gostima pa makar bio smao 1 [:D]

evo, svechano se zaklinjem da kad dozhivim da mi mjau_ nabaci neku drugaricu, koja ritom ne nosi titulu '****A R***A*A'  kombinujem vas za francusku [^]

(disclaimer: s obziro da su shanse da se to desi blizu nuli, cimacu se za francusku nezavisno od toga [;)] )

@ topic

ne znam zashto imate utisak da se nerviram/da sam ljut itd.

vishe je varijanta da sam se nadao rezultatu 3-0 na Maksimiru, ali sam izvukao 1-0. u svakom sluchaju pobeda [:D]

O cestitamo Kali, obukao si konacno cipelice :)

ahahahah, pa najjace da ja imam neku takvu drugaricu. to sve skotovi, a ne zene [:D]...a i one sto nekad nisu bile su postale [:D]

sve u svemu nemoj se nadati. [^]

signatura.jpg

_malimjau.

Pa smatraju da si ispizdeo zato shto si obrisao broj telefona... Ne znam zashto... To bi Tjilim trebalo da ti objasni, poshto je on to prvi rekao. :)

pa da je bio u fazonu koji su naveli Kojot (i ne znam ko josh), a koji je "nema veze uzelecesh se josh ti tvrdog kobasa kurvo raspala" onda ne bi brisao fon nego bi ga ostavio da moze da pecne preko sms-a ili cimne .. ono chisto da potpomogne gore pomenuti proces :)

i nije to u fazonu da je ispizdeo, nego kao neki bushido kodeks izgovori .. budala ;)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

S kim si, takav si :)

Cali brate, jedan fakat za kraj, netje se sve udati niti roditi, iako misle da su najbolje pichke na svetu (a iznutra su nesigurne, isfrustrirane, tatine devojchitze zeljne paznje i ljubavi, sa potpuno pogreshnom koncepcijom kako da to dobiju)...

So true. I feel much hate in you! [:D]

А в чем сила, брат?