DontFear Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/ Bice extra, mislim da ce biti glavna borba izmedju 4k i WE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 4K>WE zbog soloa,tod grubby fov nema ko da ih dobije pogotovo FoVa... gledao sam prvo kolo parove sem u5-vs-verGe svi mecevi su mnogo dobri i zanimljivi za gledanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 Da prvo kolo ce da bude bas zanimljivo...Sk ima bas zvucne igrace, eto pored 4k oni su moj favorit... Inace ovo je moja prognoza za prvo kolo: 4K vs NIP : Mislim da je jasno, Grubby,ToD,FoV sve govore...iako dosta njih kaze da ce da bude 4:1 ja kazem [5:0 za 4K] MtW vs Fntc : Tak3r moze da uzme mozda pobedu, ali mozda ... Fnatic je mnogo jak ove sezone (Bjarke, Didi8, Vankor, Creo itd...) tako da je rez [4:1 za Fntc] MyM vs WE : Uh ovo je zajebano... Lucifer,Bera, Susiria... vs Skya, Sweeta, Sojua, Suhoa...Bice gusto ali ja mislim da ce biti [3:2 za WE] posto ih vise volim :) LanFan vs Play.it : Hmmm, [3:2 za Play.it] ali to je na taliju jbg... U5 vs Verge : Pa jasno je da u5 ima bolji tim, i da je u boljoj formi tako da mozda Verge uzme samo 2vs2 pobedu...tako da [4:1 ili 5:0 za U5] Benq vs SK : Mozda nesto za Benq ucini Short...Tako da ja kazem ipak optimisticki [5:0 za SK]! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) Ja mislim ovako: 4K vs NiP - 4-1 mTw vs Fntc - 1-4 samo ako Tak3r uspe nesto T.MH vs WE - 3-2 ili 2-3 :P LanFan vs Play - 2-3 u5 vs verGe - 4-1 mouz vs SK - 1-4 Edited January 24, 2006 by pN-HowWeDo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 juju pazi ti te radikalne prognoze :) hehe sk vs mouz :) 5-0 hehe a sta shourt round i sase i phillbot nemogu da uzmu mec ?:) neznam ja sve je to tu gustu 4k dobija nip fnatic mtw-a we dobija t.mh-a na keca lana fan vs play it nemam blage veze ko igra za te timove sad :) u5 dobija verge-a ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koji sam ja buljas u kojoj ja usranoj ligi igram... http://wc3cl.gamigo.de/wc3cl/table.asp?rn=4054305171&id=4l Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Da prvo kolo ce da bude bas zanimljivo...Sk ima bas zvucne igrace, eto pored 4k oni su moj favorit... Inace ovo je moja prognoza za prvo kolo: 4K vs NIP : Mislim da je jasno, Grubby,ToD,FoV sve govore...iako dosta njih kaze da ce da bude 4:1 ja kazem [5:0 za 4K] MtW vs Fntc : Tak3r moze da uzme mozda pobedu, ali mozda ... Fnatic je mnogo jak ove sezone (Bjarke, Didi8, Vankor, Creo itd...) tako da je rez [4:1 za Fntc] MyM vs WE : Uh ovo je zajebano... Lucifer,Bera, Susiria... vs Skya, Sweeta, Sojua, Suhoa...Bice gusto ali ja mislim da ce biti [3:2 za WE] posto ih vise volim :) LanFan vs Play.it : Hmmm, [3:2 za Play.it] ali to je na taliju jbg... U5 vs Verge : Pa jasno je da u5 ima bolji tim, i da je u boljoj formi tako da mozda Verge uzme samo 2vs2 pobedu...tako da [4:1 ili 5:0 za U5] Benq vs SK : Mozda nesto za Benq ucini Short...Tako da ja kazem ipak optimisticki [5:0 za SK]! ← ma bre lol 4k vs nip 5-0 jes ti lood? tu ce biti gusto.. mym vs we hmm we ce dobit LanFan vs play .. lanfan dobija u5 vs verge .. u5 , 5-0 il 4-1 Benq vs Sk .. benq dobija 4-1,3-2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Moja prognoza: 4K vs NiP - 4-1 (4K je 4K, NiP uzima 1 vs Zeusa/FuRy-ja) mTw vs fntc - 0-5 (fntc se pojachao Winnerom i Liild-om (ne zna LT, verujte mi ) i mislim da mTw tu nema shta da trazi.) T.MH vs WE - 2-3 (Sky, Sweet, Remind, SoJu...verovatno previshe za MYM) LanFan vs Play.it - 2-3 (LanFan uzima 2v2, i verovatno Style josh jedan poen. Mislim da ne mogu da uzmu 3.) u5 vs verGe - 5-0 (u5 je prejak, moj pulen Nilknarf ce sve da ih prebije zajedno .) mouz vs SK - 1-4 (neko uzima poen za mouz, ne znam da li Romeo ili Short ili Spell ili Phil, ali vishe od jednog poena mislim da ne mogu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Inace izbachen je echo isle iz map poola a ubacen terenas stand...zanimljiva odluka Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 svi se varate da ce sk da pregazi mouz, deadman i duck skoro uopshte da ne igraju, ko i hot, cenim da ce ih mouz dobiti. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 nije mouz za podceniti sase phil romeo short spell sve su to igraci koji znaju da zabodu :) tesko da ce dobiti clan war ali mislim da ce biti dobar clan war :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass4ss1n Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) Ja mislim ovako: 4K vs NiP - 4-1 mTw vs Fntc - 1-4 samo ako Tak3r uspe nesto T.MH vs WE - 3-2 ili 2-3 :P LanFan vs Play - 2-3 u5 vs verGe - 4-1 mouz vs SK - 1-4 ← A ja misilm da ce ovako biti 4K vs Nip 4-1 mTw vs Fntc 2-3 u mTw su svi dobri igraci i netreba ih podceniti T.MH vs WE brate WE da izgubi od T.MH nema sanse mislim da ce biti 1-4 LanFan vs Play 1-4 u5 vs verGe 2-3 mouz vs SK 3-2 Edited January 25, 2006 by Ass4ss1n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 mtw vs fntc 2-4 a?,bolje nemoj da mislis;) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (mTw vs fnatic 2-4) LOOOOOL! Nisam znao da se igra shest mecheva :P Nije mi jasno zashto su svi ubedjeni da ce sk da prebije mouz,isti ovi igrachi koji sada igraju za sk su igrali i proshle sezone pa se nisu neshto pokazali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 mtw vs fntc 2-4 a?,bolje nemoj da mislis;) ← hell:) 5 meceva 4x1v1 i 1x2v2 :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 sta se gubite pogresio je u pisanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass4ss1n Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Evo ispravio sam post izvinjavam se nisam dobro napisao pogresio sam TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Hvalim te boze da je izbachen Echo Isle,kad kod vidim neki profi rep,a onda provalim da se igra na ovoj mapi smuchi mi se...jedna od retko odvratnih mapa koja je uspela da se zadrzi.Thumb down!!!! Po mom mishljenju Plunder Isle i Two Rivers su nezamenjive,neznam koji su ih k***c izbacili sa ladera.Ono,kapiram da zele da osvezavaju lader novim mapama,al neka bar to cine kako teba. Inache Svetska Elita dobija garantovano,strah me je kada pogledam ta imena...Mozda 4k moze da im pomrsi konce,ali moraju dobro da se potrude. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 two river je josh gore sranje od echo isle-a Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Igrom slucaja sam skoro video novi echo i bas je shit,jes' da je stari verovatno favorizovao neke rase ali meni se mnogo svidjao jer je imao neki svoj shmek,odnosno davao je mogucnost koriscenja nekih drugih heroja...a i kad se neki heroj nabudzi i.e. blademastah...zlo Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ass4ss1n Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 two river je josh gore sranje od echo isle-a ← Tu se slazem! Onaj prvi echo je bio jos najbolji po meni sad ovo sto su ubacili samo su pokvarili mapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 prvi echo je bio freewin za orca. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 prvi echo je bio freewin za orca. ← ma vazi, mk na starom echou je izvinjavao :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 stari echo ( nije sto sam orc:D ) i plunder,najjace mape po meni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Provalite im postavu i backup WE-a :) Swain Check Sweet Remind Soju Sky Soju & Remind Backup: DuCui Suho xTiger Anas pa backup bi ih sve zgazio :) Prognoze: 4Kings.Intel vs NIP-Gaming [3-2] mTw.ATI vs Fnatic [1-4] mYm.Hanbit.Raptor-Gaming vs World Elite [2-3] ili [3-2] Lucifer,Susiria i EVE ako polude 3-2 :) Ne bih Storm-a stavljao u prvi line up ima da ga pregaze ovi iz WE-a zato shto he HUM... Lanfan Warcraft International vs A.S Play.it [2-3] ili [3-2] bice mnogo neizvesno na jednoj strani su leekigogo, Daebu i Style dok su ovamo ludi Rusi (Abver i XyLigan) i HRB, Spider, mladi Mamoru i Lyn... United 5 vs Verge Gaming [4-1] Mousesports.BenQ.GeiL vs SK Gaming [3-2] Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts