beogrid.blade Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 Na turniru ce biti sweeper (i on ce dovesti nekog njegovog choveka). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Na turniru ce biti sweeper (i on ce dovesti nekog njegovog choveka). ← jel sweep to zna ? web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 aha..dogovorili smo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 n1, chekamo detaljan info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 i evo ja cu igrati u sobici !!!!!! ← Pa tako i treba,najbolji da imaju najlosije uslove...Hehehe!!! A vas dvojica mojne da se cepite gavri ... Aj pozdrav!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheMpa Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Pa tako i treba,najbolji da imaju najlosije uslove...Hehehe!!! A vas dvojica mojne da se cepite gavri ... Aj pozdrav!! ← nemoj da i tebe i gavru strpamo u dzak nas dvojica i da vas odnesemo u Avganistan ili negde u Afriku...kod talibana ili crnaca...majke ti ga Gajic i Kassad zvezda je zivot , sve drugo su sitnice ..... smekery.CheMpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
expeRt Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Iskreno ta igraona nije losha,tamo je vF igrao jedan od svojih prvih turnira i izduvao ga je od denisa i ekipe na d2... Sto se tice sobice ona je ok zato sto je izolovana od raznih zvukova koji bi mogli da smetaju .... Mi i nemamo 10 umrezenih racunara tako da je to savrsheno... gl za organizaciju. Izvini,jel znash mozda gde je put za novu godinu? -Od Deda Mraza pa desno,e pa tu na uglu ti stoje neke sanke gde se nalazi kafana 2 irvasa... :pPpppPppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 aha..dogovorili smo se ← kad? niko nije rekao DA.. pitao si sta i kako i ja sam ti rekao sta i kako.. niko nije rekao DA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 kad? niko nije rekao DA.. pitao si sta i kako i ja sam ti rekao sta i kako.. niko nije rekao DA. ← uuuuuuuu... Here comes trouble :P Sweep in action... Ma samo da prestane ova ruska zima i onda cemo lakse... Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 nemoj da i tebe i gavru strpamo u dzak nas dvojica i da vas odnesemo u Avganistan ili negde u Afriku...kod talibana ili crnaca...majke ti ga Gajic i Kassad ← evo nishta ti ? nemoj da te ja posaljem u afriku kao jeftinu radnu snagu,ili neznam gde vec... ajde bre ovo je topic o turniru a mi se zajebavamo... vidimo se tamo... 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 nemoj da i tebe i gavru strpamo u dzak nas dvojica i da vas odnesemo u Avganistan ili negde u Afriku...kod talibana ili crnaca...majke ti ga Gajic i Kassad ← Alo debeli,ti shto dolazis iz igraonice u 9 ujutru i posle spavas do 10 uvece tisina!!:)) Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts