Vladica Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ovo pitanje se povlaci na svim zivim topicima pa sto da mu i ni posvetimo jedan :) ali sada bez flamovanja eo sta ja mislim :) ud: ud < orc (orc ga gazi) ud= elf (u fazonu ko je bolji dobice e sad mnogi ce da whinuje zbog ove teze ali kad vidim kako pravi undedovi koreanski jedu elfove tako je ja neznam da li su fov sweet ili lucifer izgubili od elfa :) weg lucifer>moon znaci ovako je realno) i ud>>human(sw2 dobra pokazatelj ovoga de je insomnija izgbui od fova i onaj goguma onaj human od fova i sky od sweet-a(wcg winer)) orc: orc=human(skill odlucuje) orc<elf orc>ud human: human=orc(skillchina) human=<elf(tu su realno bolji dobija samo na high levelu igre mislim da elf dobija zato sto ono rasa pruza vise opcija i dozvoljava veci stepen masterovanja dok human jebiga kada sabijas sa njim ko sky nema tu jos mnogo toga sto mozes popraviti dok elf uvek moze nesto da doda drvo neko sto creepuje creepove lvl100 :) i tako te fore moon well da ubaguje da blade nemoze da tuce 15 wispova i tako to tako da ipak kontam da malu ali jako malu prednost ima elf ali tu su ako si bolji dobices) i human<ud elf: elf>orc elf>=hu elf=ud :) :) da cujem :) sta mislite Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) elf moze da kripuje sa drvetom- moze i human sa militom blokira sa MW bladea - human ogradi farmama i nemoze demon da pridje da harasuje svaka rasa ima svoje mane i prednosti.pa i da jeste jedna jaca od druge nije od trece uglavnom to se sve vrti u krug pera jaci od laze laza od mike mika od marka marko od pere tako da se sve svodi na isto Edited January 23, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 najgora imba u igrici je orc>ud jer ne moze UD da dobije iako je 5 puta bolji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pa ovako: Orc vs Ud:Aako gledamo pocetne jednice grunt>ghoul,zatim ud ne moze nista dok ne izvuce destrose znaci mora t3 do je orcu do jaja izvuce t2 nekoliko wyverna tu su i neki gruntovi i naravno bat rideri da se otarase destrosa tako da orc odvali destroe sa bat riderima i onda ud ispusi karu...Dobro ud moze da uprade-uje armor 2x ali ne znam sve jedno...ud<orc Ud vs Ne:Ovde vec ono jbg ghoul>arch ali samo van elfovske baze ali zato heroji...Demon ti srche manu svakih 15 sec(smara )jos kada izvuce pandu pa oni jadni gargojli popadaju mrtvi pijani jos esencija drijada u kombinaciji sa 2-3 medveda i 10ak archerica=gg Ud Ali ako ud ide na destroe i abome(naravno ako uspe da ih izvuche :D)onda vec ud moze da se igra...Tako da ovde nem pojma sta da stavim kapiram da su isti ali o5... Ud vs Hu:Jebem li ga nem pojma.Kapiram da je Hu=Ud :) E vise me mrzi da pisem :D:D Ovako:orc>ud,orc>hu,orc<ne ne>orc,ne=hu,ne vs ud(jbg) hu<orc,hu=ne,hu=ud Neko se nece sloziti sa mnom ali ovo je moje mishljenje Peace Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ma da ispade UD najslabija rasa(mislim ovo ne postoji al ajde) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ne ali orc gazi UDa bez sanse da UD dobije....pogledaj Grubbyjev interview Hmn>NE hmn=orc hmn<und orc>ud orc=hmn orc<ne ud>hmn ud=ne ud<orc ne>orc ne=hmn ne<hmn ovo je realno stanje u trenutnoj verziji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ma da ispade UD najslabija rasa(mislim ovo ne postoji al ajde) ← Nije najslabija ali tu je negde :) Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 pa donekle samo da vidi vladoica sta si napisao sa human elf :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Jao ne chek da editujem pre neg' sto se vrne ;) btw weasel dobra ti signa moracu i ja neku takvu da nabacim.Oces da mi napravis jednu :)) Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) mislio sam kad vidi sta je zerox napisao za signu : aha samo reci u vezi cega evo na primer ovo : ili posto igras sa ud-om da napravim jednu sa slikom coila i napisem imba player :) Edited January 23, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Human =~ Orc =~ Elf =~ Undead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 zeroxe napisao si ne=hmn pa onda ne>hmn :)) hehe kazem ja human i ne su tu negde bolji ce dobiti samo je u neku ruku lakse masterovati elfa nego humana mislim na nekom prosecnom nivou elf sa manje skila mene moze glat da tuce ako se ja zajebem a human manjeg skilla jedino na neki tower rush moze da dobije elfa boljeg od sebe mada to u principu nikad ne prolazi ali na high skillu teze po meni najteze masterovati human i elf Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 idemo kljuch, jer ovo ne vodi nigde, ko spomene josh na nekom topicu balans icice warn i suspenzija. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts