Sharky Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ja mislim da bi hawkovima trebalo izbaciti cloud tako bio se stvorio neki balans izmedju ud-ovog i hu-ovog expa na lt, tm, gnollu... a ne da budjavi hawkovi smaraju exp dok hu postavlja jos 2 sa 1000 towera. ← Pa imash i ti destroyere, oni kidaju humanove kule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ja mislim da bi hawkovima trebalo izbaciti cloud tako bio se stvorio neki balans izmedju ud-ovog i hu-ovog expa na lt, tm, gnollu... a ne da budjavi hawkovi smaraju exp dok hu postavlja jos 2 sa 1000 towera. ← ti im roki 2 nove pa ces da vidis kako boze :)hehe Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 LaGu vidis po avataru koliko je pametan ← look who's talking neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pa imash i ti destroyere, oni kidaju humanove kule. ←kidaju ali sa 0 armora na zgradama i destrosi sa manom... ovo ostalo je tower>all look who's talking ← u tome i jeste fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcW.Dranzer Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 to je jednostavno smaranje knight sa skroz unapredenim armorom je nenormalan. kad bi se knightovima dao defend bio bi nerealan jer a to sto knightovi padaju od medveda i archera nije nista cudno imenuj jednu jedinicu (mele) koja nece crci od takvog fokusa... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 Ajde bre,relano knight u odnosu na bilo koju drugu t3 melee jedinicu,je shitara beskorisna. Da vidimo...imamo abomena koji jede malu decu,i sve ostalo shto je ground kod hmna,a sa dk aurom,koja je u tom trenutku vec lvl3+jednom statuom koja lechi+coil ako zatreba+scroll,pa prosto ih je nemoguce ubiti .... Imamo mede koji su chak t2 jedinica pa opet su vishestruko korisniji....eh bre,ljudi roar+plus ono lecenje,pa takvu kombinaciju ne bi trebalo da ima ni neki caster,a kamoli ovako jaka melee jedinica...a da ne govorim o tome da me iz pozadine cepaju drajade,na koje ja nemogu da bacim magije,a koje me opet cepaju sa otrovom kao da mi slow bacaju,ali sa jednom malom razlikom-ne mogu da ga dispelujem...tt.Mislim da bi priestu trebalo da ubace da sa svakim lechenjem,skida i svaki buff takve prirode(poison,disease,tec.) Orc ima jebane taurene,o cijoj je snazi suvishno govoriti,a koji u kombinaciji sa bilo kojim castreom(shaman ili sw),cine smrt.Tauren sa bloodlostom,wtf???A ako je u pitanju sw,onda imamo situcajiu da je svaki tauren ujedno i heroj TC level6,sa restauracijom,koja opet ne moze da se dispeluje...A shta ja da radim???Da bacim polimorf,za koji soserka jedva skupi manu,da bi ga ti diseplovao jednim purgeom,ili cime vec???Ili da bacim iner fire na bednog knighta,i time samo produzim njegovu agoniju,ukoliko predhodno ne bude dispelovan. Dajte ljudi molim vas,realno knight je najbednija t3 jedinica,i trebalo bi da urade neshto da ga boostuju na neki nachin... I da kazem neshto shto se tiche onoga,da humani lejmuju sa kulama,tenkicima i kopterima...to bi isto bilo kao da kazem da orc smara raiderima,ili ud Destroyerima,ili slicno...svatite ljudi da su to jedinice koje su na raspolaganju hmn,bash kao shto su i ostalim rasama njihove.Lichno bih i ja voleo da hmn ima josh koju "pravu" jednicu na raploganju,kao shto imaju i ostale rase,ali jbg sada,koristim ono shto imam,i pravim stratove na osnovu onoga cime raspolazem... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 savke mnogo gresis : knight sa innerom je vrlo jaka jedinica pogotovo sto ga mozes TPovati kad je low hp.zatim,ako nisi ukapirao medvede dobija kombinacija gryphon+mortar i neki knight ispred da ne odu medvedi direktno na mortare.gryph posaljes na medvede a mortare na dryad :P.zatim ovo sto si rekao za sorc i shamane je roflmao,sorc da jedva skupi manu za polymorph?AM ima briliance auru a orcov shaman lako potrosi manu sa 2 purgea.takodje ako vec ides knight vs UDa ,idi na knight+gyro kombinaciju,pustis UDa da se zaleti na 1 knighta ,sto je najcesce slucaj i onda ga TPuj na 50hp a do tad odose destrosi od 12 + gyro'sa.sto se tice taurena nisam skoro video da neko ide na njih sem kad ti imas expo a orc vadi partiju na fast taurene sa blodlustom.sto se tice dispela priest je najbolji dispeler u igri posle destroyera,ali racunajuci AM auru i non stop imanje mane,mozda najjaci u igri. i zadnja stvar ne mozes porediti lame sa vozicima "lameom" destrosa,raidera,etc...vozici sluze samo za 1 stvar i to da ti ubije bazu koju bog otac ne moze da popravi... bottom line : knight=abo=bear < tauren (ali on je vec 5 food jedinica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Jako glup predlog, ne znam koji ce kurac knightu def. kada niko protiv njih nece vaditi mass pirsinga. Dosta mu je shto ima onaj +hp. Mozda bi samo malo trebali damage da povecaju i to je sve :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 u tome i jeste fora ← fora je da ispadnesh glup? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 savke mnogo gresis : knight sa innerom je vrlo jaka jedinica pogotovo sto ga mozes TPovati kad je low hp.zatim,ako nisi ukapirao medvede dobija kombinacija gryphon+mortar i neki knight ispred da ne odu medvedi direktno na mortare.gryph posaljes na medvede a mortare na dryad :P.zatim ovo sto si rekao za sorc i shamane je roflmao,sorc da jedva skupi manu za polymorph?AM ima briliance auru a orcov shaman lako potrosi manu sa 2 purgea.takodje ako vec ides knight vs UDa ,idi na knight+gyro kombinaciju,pustis UDa da se zaleti na 1 knighta ,sto je najcesce slucaj i onda ga TPuj na 50hp a do tad odose destrosi od 12 + gyro'sa.sto se tice taurena nisam skoro video da neko ide na njih sem kad ti imas expo a orc vadi partiju na fast taurene sa blodlustom.sto se tice dispela priest je najbolji dispeler u igri posle destroyera,ali racunajuci AM auru i non stop imanje mane,mozda najjaci u igri. i zadnja stvar ne mozes porediti lame sa vozicima "lameom" destrosa,raidera,etc...vozici sluze samo za 1 stvar i to da ti ubije bazu koju bog otac ne moze da popravi... bottom line : knight=abo=bear < tauren (ali on je vec 5 food jedinica) ← zeeroxe jel ti neprimecujes da ti naglasav samo kako knighta spasiti ali sta mi znaci sto cu spasiti kad ja sa time nemogu nista da ubijem i jesi ti retardiran ili sta pa jesi pogledao fov insomnija i imba knightovi ovaj otisao bube i destrose slepi hawkove coptere sta vec i raspali sa destrosima po knightovima i ti se mozes jebati a ti kao mortari grifoini dodje panda baci jednu vatru i tvoji mortari su SVI mrtvi bukvalno svi a ta tvoja logika ide i na drugu stranu medvede na mortare drajade na grifone isti kurac ko sto si ti rekao stim sto on ima stapic 10 puta bolji od mog onda ono za soskerke je nebuloza to je istina da imas mane non stop humanski casteri su najbolji u igri zato ti se cela igra i svodi da njih a posto ih ud neutralise sa destrosima automacki humanu to postaje najzajebaniji matchup tenkici taktika je ono taktika koja od igre pravi pravu strategiju de creepovanje i lvli heroja gube znacaj vec ono taktika pobedjuje sirenje napad na vise frontova cimanje i misljenje u 2-3 poteza u napred nije to samo uzmes pa saljes a to da je knight=abom=meda je da se upisam u gace od smeha meda je 10 puta korisniji a abom jedno 2 puta sigurno to su sve cinjenice koje vidis i u repovima top igraca Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 kljuch. lag i zeroxe, ako ovo nastavite na nekom drugom topicu, podelicu vam warn. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts