Jump to content

par pitanja

KalElen_

Recommended Posts

zeus je nuke teshki, to si vec shvatio siguran sam, svejedno, ne moze se zevs uvek isto igrati, zavisi od protivnika, i naravno saveznika, sad dajem primer za jednu partiju (u kojoj je zevs godlike za STR heroje)

elem:

zevs, meduza, sirena, slardar i nortrom heroja sa njim u timu, neki mozda 40i minut igre,

a u drugom timu sve Strenght heroji: Magnataur, Rigwarl, Davion, Tiny i Barathrum.

ja sam bio silencer, e sad kako biste vi odigrali ovu partiju da ste zevs, pitanje za sve :)

Samo necro , hex i treca magija (narvno uz prve dve obavezne)

i cao.Takodje mnogo velika prednost na pacetku samo prva i druga magija i ne das im da kripuju i to je to ..

[:D][:D][:D][:D][:D][xx(]

vfdsdas0gs.png

dotica1tj.png

Sto se tice trece magije ona pravi zeusa Late game ownera a ne kao vecina magova koji postaju obican shit kasnije... Naime treca magija skida 13% trenutnog helta sto znaci da ako neko recimo ima 3000 hp s jednim Static Fieldom skidash mu oko 390 hetla sto recim ne zvuci toliko opasno dokle ne vidish da ta magija nema cooldown znaci mozesh da je spamujesh do mile volje, sto bi ovak izgledalo (sadam ovo ce nekog nervirati ali statistika je statistika :D)

3000-390=2610,

2610-339=2271

2271-295=1976

1976-256=1720

1720-223=1497

I eto od svinje sa 3000 hp ostade taj isti al sa pola helta u roku od mozda 2 sekunde. Znaci trebalo bi naci samo dobrog disablera (IE Lion) i ispamovati Static FIeld..Guinso Scythe of Vise retko pomaze zato sto je potreban veoma dobar micro...

irc.dota-allstars.com chanell #dota-allstars

- Official Dota Allstars IRC server (officaly on from 20.1.2006.)

nL Dota IRC operator

moj novi omiljeni heroj: netherdrake

pitanje koje itemove mu kupujete?

ja uzimam boots of speed, s & y uvek, ali sha ide dalje?

ko josh misli da je zeus daleko prespor i sa daleko premalim rangeom za igranje 2 -2?

2 talismana (sad ce ovi 'gosu' igraci da se smeju), ako imaju magijashe avatara, i samo agility iteme: nogicu, mkb, burizu, butter (tim redom) i nemozes da omanes... Kad dodje do krljanja 5v5, stanes medju njih, ukljucis avatara, frenzy i UDRI! Nema chekica, onih gadnih shestih, samo pletes, ispada kritikal, ZLO!

Takodje mislim da je zeus blizu prespor. [:p] Salim se, ne igram 2v2.

Edited by I7APTI/I3AH
images.jpgNe dajte mi divine u ruke! :P

pa pazi nether mi je omiljeni heroj i idem build sa slow-om i onim skinom ... idem na pocetku 2 grane i 2 circleta (ako ga pickujem) pravim pers , posle idem bot pa linken .... posle pravi sta oces ali u sustini si ne unistiv ...

About WW.

Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not?

I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars

Priceless

Da ne otvaram novi topic: Kako da razvijam shkorpiju (sand king) koje iteme da kupim itd.

Hvala unapred!

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

pa sve zavisi da li ga igras timski ili solo ... ako igras solo idi ror 2 grane onu eksploziju burrow ... skupi kesh za blink , pposle uzmi boots napravis 2bracera/nula (sve zavisi kako stoj sa manom) i posle ides nozicu , pa ako ima puno stanova bkb ako ne idi linken a posle mozes hot i sta god hoces ...

About WW.

Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not?

I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars

Priceless

• 2 weeks later...

potrudi se da kasnije uzmesh Linken Sphere zbog Epicentra...

Blink Dagger takodje pomaze... Inace kasnije ne brini za pare to je skoro jedini heroj koji moze da zaustavi milion creepova :D

irc.dota-allstars.com chanell #dota-allstars

- Official Dota Allstars IRC server (officaly on from 20.1.2006.)

nL Dota IRC operator

zeus je nuke teshki, to si vec shvatio siguran sam, svejedno, ne moze se zevs uvek isto igrati, zavisi od protivnika, i naravno saveznika, sad dajem primer za jednu partiju (u kojoj je zevs godlike za STR heroje)

elem:

zevs, meduza, sirena, slardar i nortrom heroja sa njim u timu, neki mozda 40i minut igre,

a u drugom timu sve Strenght heroji: Magnataur, Rigwarl, Davion, Tiny i Barathrum.

ja sam bio silencer, e sad kako biste vi odigrali ovu partiju da ste zevs, pitanje za sve :)

pa pravis mu soul, eul, povratni damage, i budzis 3 magiju da im topis po 400hp/sec....[strenghti po 2500hp]