aLi[c]E Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 zeus je nuke teshki, to si vec shvatio siguran sam, svejedno, ne moze se zevs uvek isto igrati, zavisi od protivnika, i naravno saveznika, sad dajem primer za jednu partiju (u kojoj je zevs godlike za STR heroje) elem: zevs, meduza, sirena, slardar i nortrom heroja sa njim u timu, neki mozda 40i minut igre, a u drugom timu sve Strenght heroji: Magnataur, Rigwarl, Davion, Tiny i Barathrum. ja sam bio silencer, e sad kako biste vi odigrali ovu partiju da ste zevs, pitanje za sve :) ← Samo necro , hex i treca magija (narvno uz prve dve obavezne) i cao.Takodje mnogo velika prednost na pacetku samo prva i druga magija i ne das im da kripuju i to je to .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ufff ghoste ti ga pretera :)) to kao da se igralo sat i kursur, naime lik ih je sabijao samo sa 2 itema :) a to su bkb(black king bar, za one koje ne znaju - 10 sec avatar) i eul, i bot kao dodatak :) ne da je imba negoo.... F F F F F F F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Va[L]kYro[N] aka nL Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Sto se tice trece magije ona pravi zeusa Late game ownera a ne kao vecina magova koji postaju obican shit kasnije... Naime treca magija skida 13% trenutnog helta sto znaci da ako neko recimo ima 3000 hp s jednim Static Fieldom skidash mu oko 390 hetla sto recim ne zvuci toliko opasno dokle ne vidish da ta magija nema cooldown znaci mozesh da je spamujesh do mile volje, sto bi ovak izgledalo (sadam ovo ce nekog nervirati ali statistika je statistika :D) 3000-390=2610, 2610-339=2271 2271-295=1976 1976-256=1720 1720-223=1497 I eto od svinje sa 3000 hp ostade taj isti al sa pola helta u roku od mozda 2 sekunde. Znaci trebalo bi naci samo dobrog disablera (IE Lion) i ispamovati Static FIeld..Guinso Scythe of Vise retko pomaze zato sto je potreban veoma dobar micro... Quote irc.dota-allstars.com chanell #dota-allstars - Official Dota Allstars IRC server (officaly on from 20.1.2006.) nL Dota IRC operator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 da keva je za ljude koje misle da hot spasava :)) malo Offtopic: enigma + ovo ftw :P malo vishe Offtopic: mada ja vishe volim refresher na rhasti, pa kad krene 24 zmije sa po 73 dmga da bije shackleovanog heroja :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrboChetnik Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Avatar je zevsu bas dobar item protiv gomile strengtova i stanera, secam se kad je cuveni "Imbabojeb" pre skoro 2 godine kad smo jos svi bili nubovi napravio zevsu avatara: odmah smo ga proglasili za ludaka!!! LOL i corava koka zrno ubode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 moj novi omiljeni heroj: netherdrake pitanje koje itemove mu kupujete? ja uzimam boots of speed, s & y uvek, ali sha ide dalje? ko josh misli da je zeus daleko prespor i sa daleko premalim rangeom za igranje 2 -2? Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 (edited) moj novi omiljeni heroj: netherdrake pitanje koje itemove mu kupujete? ja uzimam boots of speed, s & y uvek, ali sha ide dalje? ko josh misli da je zeus daleko prespor i sa daleko premalim rangeom za igranje 2 -2? ← 2 talismana (sad ce ovi 'gosu' igraci da se smeju), ako imaju magijashe avatara, i samo agility iteme: nogicu, mkb, burizu, butter (tim redom) i nemozes da omanes... Kad dodje do krljanja 5v5, stanes medju njih, ukljucis avatara, frenzy i UDRI! Nema chekica, onih gadnih shestih, samo pletes, ispada kritikal, ZLO! Takodje mislim da je zeus blizu prespor. Salim se, ne igram 2v2. Edited February 4, 2006 by I7APTI/I3AH Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 pa pazi nether mi je omiljeni heroj i idem build sa slow-om i onim skinom ... idem na pocetku 2 grane i 2 circleta (ako ga pickujem) pravim pers , posle idem bot pa linken .... posle pravi sta oces ali u sustini si ne unistiv ... Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Da ne otvaram novi topic: Kako da razvijam shkorpiju (sand king) koje iteme da kupim itd. Hvala unapred! Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 pa sve zavisi da li ga igras timski ili solo ... ako igras solo idi ror 2 grane onu eksploziju burrow ... skupi kesh za blink , pposle uzmi boots napravis 2bracera/nula (sve zavisi kako stoj sa manom) i posle ides nozicu , pa ako ima puno stanova bkb ako ne idi linken a posle mozes hot i sta god hoces ... Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Va[L]kYro[N] aka nL Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 potrudi se da kasnije uzmesh Linken Sphere zbog Epicentra... Blink Dagger takodje pomaze... Inace kasnije ne brini za pare to je skoro jedini heroj koji moze da zaustavi milion creepova :D Quote irc.dota-allstars.com chanell #dota-allstars - Official Dota Allstars IRC server (officaly on from 20.1.2006.) nL Dota IRC operator Link to comment Share on other sites More sharing options...
midzo Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 zeus je nuke teshki, to si vec shvatio siguran sam, svejedno, ne moze se zevs uvek isto igrati, zavisi od protivnika, i naravno saveznika, sad dajem primer za jednu partiju (u kojoj je zevs godlike za STR heroje) elem: zevs, meduza, sirena, slardar i nortrom heroja sa njim u timu, neki mozda 40i minut igre, a u drugom timu sve Strenght heroji: Magnataur, Rigwarl, Davion, Tiny i Barathrum. ja sam bio silencer, e sad kako biste vi odigrali ovu partiju da ste zevs, pitanje za sve :) ← pa pravis mu soul, eul, povratni damage, i budzis 3 magiju da im topis po 400hp/sec....[strenghti po 2500hp] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts