Jump to content

DotA turnir u igraonici deus

Guest

Recommended Posts

igrace se teampick i igra se na 2 pobede ( prvi put igras sentinel pa scourge ili obrnuto )

ucesce 100din

dozvoljeno je biti samo na srednjem lane-u ( mod -np dakle nema runa )

u jednom timu ne sme biti vise od jednog mekansma i necronomicona :)))

Greatest regards.

pER tU aMOR :*

Hm, ovo je ko praviti turnir u CSu za 1v1. Jednostavno dota je timska igra i po meni glupo je igrati je 1v1. Osecam da ce neka nubina da pobedi i onda ce da se hvali kako je najbolji igrac dote u SCG. Samo nam to fali.

A ionako phantom lancer ownz all tako da gg... zabavite se.

ToSsGirL fighting ^^

Sad ja nisam skontao da li je topic starter ostao ulogovan, ili sta? Ne pise ni vreme odrzavanja turnira, pravila su retardirana, a i kad bi vam dosao Micko oko bi vam svima izvadio, posto otprilike ima spisak pravila sta sve ne sme da se radi kad se igra 1v1 (posto je imba), a vi niste ni poceli... Ne znam sta da vam kazem...

images.jpgNe dajte mi divine u ruke! :P

Sad ja nisam skontao da li je topic starter ostao ulogovan, ili sta? Ne pise ni vreme odrzavanja turnira, pravila su retardirana, a i kad bi vam dosao Micko oko bi vam svima izvadio, posto otprilike ima spisak pravila sta sve ne sme da se radi kad se igra 1v1 (posto je imba), a vi niste ni poceli... Ne znam sta da vam kazem...

pa turnir ce biti radi zezanja, ja bih dosao, makar bilo gomila imbe :D

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...