travar Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 jel zna neko sta se binduje da se boja nisana stalno menja kad god stisnes mouse1??? to je u ranijim verzijama moglo ne znam jer moze sada... znam da je pre islo nesto kao bind "MOUSE1" "+attack;adjust_crosshair" ali sada kada to bindujes samo mi jednom promene boju nistana i to je to... Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) bind mouse1 "+attack; adjustcroshair; kill" ili ide adjust_srosshair ali ostalo je tacno sigurno :) Edited January 15, 2006 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Radiće ti samo ako pucaš metak po metak jer to nije + komanda koja se završava odpuštanjem klika na koji je bindovana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 xaxaxa jaka fora...samo shto je bilo zeznuto kada je ukucash pa posle dodje majkan shto drzi igraonu i kaze : ISKLJUCHI LAJT SHOW DA NE BI BILO SVASHTA!! Quote "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 nevredi prepravili su nesto samo promeni jednom boju nisana i to je to... u svakom slucaju tnx btw// na nekom cs filmu sam video da kad lik puca da mu izlazi plava vatra umesto crvene iz cevi... moze li tako nesto? Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dev1LcHe Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 nevredi prepravili su nesto samo promeni jednom boju nisana i to je to... u svakom slucaju tnx btw// na nekom cs filmu sam video da kad lik puca da mu izlazi plava vatra umesto crvene iz cevi... moze li tako nesto? ← To skines sa neta zove se sprites... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) To se zove sprite kao što je devilche rekao :) tačnije se zove muzzle flash da se ne izgubiš u moru istih :) Pošto je sajt koji ih drži prešao na CSS mogu da ih uploadujem ako ti baš trebaju. EDIT: Dokon sam http://home.drenik.net/netgames/corey/muzzle_flash_plavi.zip Edited January 15, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 (edited) tnx corey !!! nego jel znas link za muzzle flash default??? kada mi dosadi ovaj poz Edited January 16, 2006 by travar Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) Radiće ti samo ako pucaš metak po metak jer to nije + komanda koja se završava odpuštanjem klika na koji je bindovana :) ← ne znam ni sam sta sam hteo da quotujem evo bind da se boja menja kada drzis alias +boja "+attack;adjust_crosshair" alias -boja "-attack;adjust_crosshair;adjust_crosshair;adjust_crosshair;adjust_crosshair" bind "MOUSE1" "+boja" Edited January 16, 2006 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 a kako bi uz sve to mogao ubaciti da mi nisan bude stalno na > cl_crosshair_translucent 0 < posto vise ni sam neznam sta sam ubacio Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 alias +bla "+attack; cl_crosshair_translucent 0; adjust_crosshair" alias -bla "-attack; cl_crosshair_translucent 0; adjust_crosshair" bind mouse1 +bla Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 tnx corey !!! nego jel znas link za muzzle flash default??? kada mi dosadi ovaj poz ← Evo uploadovao sam http://home.drenik.net/netgames/corey/muzzleflash4.spr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts