LaG Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 AAAAAAA KAKAKAKOAKVKVAKOAVOKAVKOAVOK KAKAV FILM JEBOTE AAAAAAAAAAAAAAAAAAA znachi od evil dead dvojke i trojke nije bilo ovakvog filma ! znach low budget horor at its best! kung fu fajting, gomila ganova, brutalne situacije aaaaaaaaaaaaa scene su znachi najbolja jebena manga napravljena u film znachi tako je jebeno dobro da ne mogu da verujem pravi se dvojka! omg! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 usred klanja, lik je skinuo cvike i trese krv sa njih :) tjilion josh boljih scena ima u toku filma kraj je... aaaaaaaaa shvatili ste poentu:) najtoplija preporuka Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Hvala na preporuci .... odgledacu ga Da li si gledao Zatoichi ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Versus je horror?? Odgledao sam ga i lepo sam se ismejao Dobar i zabavan film... Naravno, sa one sa jakim stomakom Svideo mi se kraj... Mogao bih ponovo da ga pogledam, dobro ste me potsetili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 prichajmo o nekom drugom filmu na topicu o versusu! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 (edited) Versus je horror?? Odgledao sam ga i lepo sam se ismejao Dobar i zabavan film... Naravno, sa one sa jakim stomakom Svideo mi se kraj... Mogao bih ponovo da ga pogledam, dobro ste me potsetili ← da bre, to je kao horor :) Edited January 15, 2006 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) sorry na ovom offtopic-u, ali mislim da ce ti se ovo svideti Azumi, poshtoo je film istog rezisera (ili shta je vec...) Takodje ima ludih scena i ludachkih okrshaja (necu da pominjem onaj zavrshni, koji je kao 'cherry on top') btw. verujem da si prochitao i za Down to hell koji se izgleda smatra da prethodi Verusu... ovaj nazalost nisam gledao Edited January 14, 2006 by _Silent_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 tachno tako a ove godine izlazi versus dvojka btw, da li imash josh neshto od njega? poshto sam skontao da lik radi sve filmove na ovaj fazon (sve izgleda kao dobar anime pretvoren u film) pa sam u tripu da skupljam njegove filmove Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 dolazim u bg kada bude bio "studiraj bolje" parti pa cu vam srezati deco Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Versus je star soma dina :)) S obzirom da si ga tek sam odgledao kapiram da su ti promakli i Ichi i Visitor Q, pa eto moja preporuka kad vec volish sick stuff :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 hvala ti chika niggeru! @starbak sklonio sam spojlere, nadam se da si ti jedina zhrtva moje nemarnosti :(( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 ma daj bre, ovakvih scena je 300 ko da ce ti zbog jedne biti neshto mnogo manji ugodjaj :) a i pola tih scena su stvarno smeshne tek kad ih vidish kao spika sa ashovim zabadanjem nozha sebi u ruku ok smeshna je situacija ali kada vidish njegovu facu, ONDA je stvarno smeshno :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 I dalje smatram da je Ricky vishestruko bolji od Versusa... Te da je zapravo to najbolja filmovana manga. A Visitor Q je ochigledna satira, a ne trash horror. Ne vidim Stijo kako si tako pomeshao. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 btw, da li imash josh neshto od njega? poshto sam skontao da lik radi sve filmove na ovaj fazon (sve izgleda kao dobar anime pretvoren u film) pa sam u tripu da skupljam njegove filmove ← Samo "Azumi" i "Versus"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 El ste gledali Kashern,meni je glup,iako sam anime zaludjenik Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 lagujes lazhe :) al' svejedno, odlican film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 lagujes lazhe :) al' svejedno, odlican film ← ajde nadji mi topic za film? lol? ne mozhesh? onda shut u glavu ok? i mir? ok? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 lol? bio je topik, cak sam i neke slike kacio :) ali je otisao sa jednom od baza foruma :) evo par slika koje sam tada kacio http://users.verat.net/~dberry/vs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 pa bio je ali tek posle poshto sam ja postavio prvi topic koji je isto otishao sa bazom tako da sam i dalje bolji a ovo je tribute to my prvi topic dakle stfu! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 imadem ja versus i cashern - ono... zheshtji tresh ali gledivo :).. ismejo sam se ko kreten na versus... a cashern sam shvatio kao introe za ps2 igricu :D pa mi je bilo qewl :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts