GHHina Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 e pa Flasteru svaka chast na prvom mestu! Samo tako nastavite.....evo sada ovima sa WC3 neka pogledaju malo tabele pa neka vide ko je ko.......btw nema nikakvog hate-a :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 samo mi nije jasno shto ste D+ ... ko da niko ne igra nishta.... zar je tako teshko dobiti pts? I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 oops... sad ste C- good! I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 shto chestitate flasteru :'( ja sam u nV. isto :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 i ja samo mi je skriven nick neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 e pa Flasteru svaka chast na prvom mestu! Samo tako nastavite.....evo sada ovima sa WC3 neka pogledaju malo tabele pa neka vide ko je ko.......btw nema nikakvog hate-a :-) ← ne kapiram shta znachi ovo sa wc3, chestitke na #1, iako u timu kolko vidim ima 1 srbin, mozda i 2 (ne znam koji je nick spilsu) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ghhina je pro :p moj nick je nv.oxy :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ne kapiram shta znachi ovo sa wc3, chestitke na #1, iako u timu kolko vidim ima 1 srbin, mozda i 2 (ne znam koji je nick spilsu) ← e to,haha...a ono da war crafteri vide neke tabele opet ne kontam ko i ti pero...T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHHina Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 Pa....na nekom topicu sam prochitao da igrachi warcrafta misle da samo jadni, rekli ste da imamo malo igracha koji su dobri i da nemamo bash neke rezultate! Shto se tiche nVGaMinG-a vidite da imamo dvojicu extra igracha i imaju dobre rezultate u svom klanu.....Pored toga, mislim da je konkurencija na netu vetja u brudu nego u WC3......e da, znam kolko su igrachi WC3 zaludjeni za igrom i da slabo uche ili rade dok nashi igrachi imaju dosta obaveza i da ne igraju tolko chesto a opet su dobri i konkurentnti.......a shto se tiche poredjenja, pre tje igrachi bruda da se prilagode i da naprave neshto u WC3 (mada im to ne pada na pamet-B4ever) nego li WC3 igrachi da igraju brood a da naprave neki rezultat....uostalom mi ne spamujemo vashe topice i nismo bezobrazni, vetj gledamo nasha posla i zezamo se...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHHina Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 ghhina je pro :p moj nick je nv.oxy :p ← sorry...mislio sam da si ti ali si ipak imao zastavu evrope :P, pa nisam hteo da stavljam ne proverene informacije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ma noobine ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 svaka vam chast,i mi umesto da se bodrimo jer ionako nema puno SCG u MP evropskoj sceni,mi se takmicimo medjusobno...a i kako god okrenes wc3 scena je bila jaca od SC... ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Pa....na nekom topicu sam prochitao da igrachi warcrafta misle da samo jadni, rekli ste da imamo malo igracha koji su dobri i da nemamo bash neke rezultate! Shto se tiche nVGaMinG-a vidite da imamo dvojicu extra igracha i imaju dobre rezultate u svom klanu.....Pored toga, mislim da je konkurencija na netu vetja u brudu nego u WC3......e da, znam kolko su igrachi WC3 zaludjeni za igrom i da slabo uche ili rade dok nashi igrachi imaju dosta obaveza i da ne igraju tolko chesto a opet su dobri i konkurentnti.......a shto se tiche poredjenja, pre tje igrachi bruda da se prilagode i da naprave neshto u WC3 (mada im to ne pada na pamet-B4ever) nego li WC3 igrachi da igraju brood a da naprave neki rezultat....uostalom mi ne spamujemo vashe topice i nismo bezobrazni, vetj gledamo nasha posla i zezamo se...... ← samo ne znam gde si to prochitao da su starkrafteri jadni, a da je to neko rekao od wc3 igracha. Ja mnogo gotivim peju, mishu, vanilu, sa stingom sam isto dobar :), duleta redovno zajebavam na ircu :)), a uglavnom sa ovim ljudima su dobri i svi ostali wc3 igrachi,tako da ja ne znam ko je tebe istripovao. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 :* kolko su mi smesna ova prepucavanja te te The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Pa....na nekom topicu sam prochitao da igrachi warcrafta misle da samo jadni, rekli ste da imamo malo igracha koji su dobri i da nemamo bash neke rezultate! Shto se tiche nVGaMinG-a vidite da imamo dvojicu extra igracha i imaju dobre rezultate u svom klanu.....Pored toga, mislim da je konkurencija na netu vetja u brudu nego u WC3......e da, znam kolko su igrachi WC3 zaludjeni za igrom i da slabo uche ili rade dok nashi igrachi imaju dosta obaveza i da ne igraju tolko chesto a opet su dobri i konkurentnti.......a shto se tiche poredjenja, pre tje igrachi bruda da se prilagode i da naprave neshto u WC3 (mada im to ne pada na pamet-B4ever) nego li WC3 igrachi da igraju brood a da naprave neki rezultat....uostalom mi ne spamujemo vashe topice i nismo bezobrazni, vetj gledamo nasha posla i zezamo se...... ← Kako te ne mrzi toliko da pishesh? Ko da si nam sad neshto utero... A u ostalom peja je u pravu. I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 peja je uvek u pravu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
e9.Flaster Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 To valjda zato sto je peja pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ma peja nema pojma:)...gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 sc bulje :P Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 wc bulje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 wc bulje ! ← da WC bulje! I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 da WC bulje! ← pozivam se na 5ti amandman. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 I bolje bi bilo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 I bolje bi bilo ! ← Da I bolje bi ti bilo ! I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 blow me, bitches Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts