Atlantis Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 (edited) Replay Udjete u My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1 i prekopirate ovaj fajl (ako imate nešto na sačuvanoj 35-toj lokaciji, uradite cut ili reimenujte ovaj broj PES5xx0 u neki gde imate praznu lokaciju - brojevi se računaju od 00 te je 1 lokacija zapravo 00, 2 01 itd itd) Zatim pokrenite igricu idite u Option pa Museum pa Replay Playback i trebalo bi da na 35-toj lokaciji imate utakmicu Sweden-Netherlands i pokrenite fajl i da čujem komentare :) Tek sad sam provalio da ovo može da se radi, pa mi značilo da mi kažete da li funkcioniše ;) Edited January 12, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Jan sam danas igro na soniju i u shesnestercu sa totijem sam hteo da dobacim monteli i umesto da mu dobacim toti je dao gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 Elem, evo za one koji nemaju PC verziju, čisto da znaju o čemu se radi za ovaj replay: Slobodan udarac sa nekih 30-tak metera sa leve strane i ja uzeo Ibrahimovića da šutira, čisto reda radi i lopta je imala dovoljno jačine ali išla je malo ulevo od gola, i tu sledi komedija: Naime, Van Der Sar se baca da izboxuje loptu u korner, ali pritom boxuje je tako da lopta odjednom menja pravac i umesto da ide ka korneru ona kreće ka golu ali OD gola i tu se u letu taman dok je izboxovao loptu odbija od njegove noge i ulazi u gol :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) ^^^^Wh00t?!!!! evo upravo dlujem... sacu da vidim javljam utiske... edit: ajooooj koji se user brate...bacam pes u kurac...:) Edited January 14, 2006 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts