Jump to content

PC JOYPED USB

Gospodin

Recommended Posts

Ja sam uzeo speedlink-ov bulfrog.Znaci bruka kako mi se svideo gamepad,jos mu je povrsina gumirana,dva analoga-ma sve!Medjutim kao i kod SVIH pc gamepada brzo mu je napukla ona plastika kod digital-a.Resio sam tako sto sam ga otvorio i unutra nalepio istu takvu metalnu povrsinu.Sad imam extra gamepad.Medjutim kazem ti,skoro nov gamepad sam morao na taj nacin da popravljam.Cena mu je tada bila oko 20 eura.

JEDINO resenje ti je,koje je inace vrlo dobro resenje-citaj pomalo i skupo.Da uzmes PS2 gamepad i onaj djavo,nemogu sad da se setim kako se zove sto ce da ga poveze za komp.To ce te sve kostati oko tri crvene

Samo mi reci jedno: da li hoćeš sa onim analognim ručkicama ili bez?

Ako je bez, preporučujem ti Logitech Precision Gamepad (ja imam tamno plave boje, ne znam da li ima neki drugi). Isto izgleda kao Sony-jev, možda malo više zaobljen ali je dizajn i raspored dugmića identičan. Start i Select su spušteni malo dole u odnosu na Sony-jev model. Inače, koštao je u martu prošle godine kada sam ga kupovao ~1000 dinara. Ima USB kabl neke srednje dužine tako da možeš da sedneš 2m od kompjutera sigurno ukoliko imaš USB ulaze napred na kućištu i da se kabl ne zategne, mada ja nikad nisam mogao tako da igram PES :)

edit: ne sećam se koliko sam partija odigrao sa njim ali ne bi me čudilo da dodjem blizu četvorocifrenom broju i još uvek radi kao nov :)

edit2: a evo ti i slika i ne brini se nije mali :)

h683a.jpg

Edited by Atlantis

topla preporuka za USB dodatak za sonyjeve dzojpede,kosta 500kinti na Bazaru gde mozes takodje za 300kinti da kupis najobicniji sonyjev kineski dzojped koji meni traje nekih 5meseca :))...a za 20jevreja(ili 25) mozes da kupis original sonyjev dzojstik analogni tako da...milina :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

E da, sad sam malo istražio Logitech gamepadove i provalio sam da ima i ovaj, Rumblepad 2 Vibration Feedback, pa ako neko zna gde ima da se nabavi i koja mu je cena neka javi :)

h683b.jpg

Ima i wireless verzija (samo je sivkasto crn), mada kažu da u tom slučaju wireless keyboard prestaje da radi tako da ga ne bih baš preporučio.