LaG Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Spile i lag srecna vam nova i ostali praznici koje slavite ← tkdj Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 ae brate...ja sam reko svoje misljenje na prvi pogled o igrici...dodji ti meni u war-u na penal :) sta kad se u ovo ne razumem...evo odigrao sam dve partije sad...ja protoss vs mog druga terrana i dobijem ga sve u prvom napadu...ali ucim jbg...narucio sam org star...a tebi hvala sto si ponudio da mi kupis i to sve ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ja mislim da u star craftu uopste nema micraa← Koja lolchina... Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 au brate...ajd nemojte vishe molim vas...covek ocigledano nema pojma o sc-u...ali to nije razlog da ga svi odmah hejtujete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 takodje attila oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ko ga je hejtovo? ja josh stavio smajlija na kraju, ok? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 druze javi se da se nadjemo na kanalu! pa da ti pokazem kako se radi sa jedinicama koji imaju 3 puta toliko hitova ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 @ atila ja uvek izvucem t3 sa zergom, setjam se protiv mishe, odradim fe, on zabode bunker, tu se nesto drndamo, odbranim fe, zabodem 4 sunkena, i sto pre lurkere, i onda covek dolazi sa marine pushom, a ja drzim allied na njemu , samo je bilo BWAGHAGHAGH, i naravno medici OUGHOUGHGOUGH :)). Sledecu partiju ide decko isto , samo sto je izgradio turret i 2 bunka i ceka tenka ;), i kao dolazi tenak i samo queen bljuc, i onda sto pre do ultri i masu zerglinga sa frenzijem, i 2-3 / 2-3 queena, samo izbacash one sline i smoke i uletish u lika . A ovaj vanilica mi shtampa one vrajtove do 200/200 i kao ideeemo, ja dovedem hidre i overe, i odma nema overa , i odma decko cloak, ma i protiv toga mora slina da se vadi :) Ja ne kapiram ljude, u sc-u kasteri sabijaju a niko ih ne vadi, dok u wc3-u kasteri su sranje a svi ih vade, i onda mi kazu "ma ti si lud, onaj prist lechi ko nenormalan", a ja ga gledam, pre tju da kupim 2 skrola , nego da vadim 4 prista koji nista ne rade, u sc-u je barem populacija tolika i nema upkeepa, pa onda opusteno vadish sve mogutje jedinice. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 misa je noob pogtovo sa teranom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 i da dobri su kasteri! Arbitar i dark arhon kod tosa a kod zerga je dark svorm i pleg moze i insner teran nema nista sem imp koji se slabo koristi i irejdijejt koji se koristi ali on ubiva samo jednu jedinicu a ultru cak ne i do kraja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 i da dobri su kasteri! Arbitar i dark arhon kod tosa a kod zerga je dark svorm i pleg moze i insner teran nema nista sem imp koji se slabo koristi i irejdijejt koji se koristi ali on ubiva samo jednu jedinicu a ultru cak ne i do kraja! ← pa konju, bacish baloncich na kuglu i josh jedan baloncich na drugu i onda medjusobno iradiate i uletish zergu na radilice ili medju mute ;P Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 [jupi][jupi] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ATTILA mislim mu je ovo boxer shapnuo. Uvpavo smo chuli chudo! Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 video sam da ima replayova i na replays.net-u..taj sajt je do juce bio najjachi za repove u war-u...sad ima i star pa dzaraj :) na tom sajtu je cak jednom i vladicin pack bio...secas se ghoste ? :) haha 16 partija sve traju po 5 minuta...omg ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 jos nesto...a ko je bio prvi,drugi i treci na ovom wcg-u u bw ??? mislim da je prosle godine neki fisheye(protoss) bio medju prva tri...ne secam se bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ATTILA mislim mu je ovo boxer shapnuo. Uvpavo smo chuli chudo! ← ma vazi, peruanci su sabijali boxera :)), onaj josez mu objasnio par stvari u mirroru dok sam ja bio tamo shala :), decka je usralo, dropovao transformerse, kad ih je boxer ukrcavao :) i josh da ispadne do jaja fazon, krenuo da mu gradi turrete :P Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 Feared pocni da igras dolazi na kanal jetset pa ces naici na nekoga svi nasi igraci su cool i pomocice ti! ← gde je taj kanal na ircu na bnetu gde ??? ev odigrah koju na northrendu malo 4 fun...dok ne nashtrebam malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 samo igraj i bices dobar! na evropi dodjes na kanal "jetset" na b.net-u Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 samo igraj i bices dobar! na evropi dodjes na kanal "jetset" na b.net-u ← brate, smara taj kanal, uvek bleje 3 lika, i nista ne pricaju Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 brate, smara taj kanal, uvek bleje 3 lika, i nista ne pricaju ← Brate ja nikada nisam ni 3 lika video Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 sta ja uopste da kucam kako bi tu usao u taj kanal ??? kucam join clan i koji hocu...4gl uglavnom..u taj kanal ne znam da udjem pa kako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 tt kucas /join jetset jer se kanal zove "jetset", a ne "clan jetset" imas i gore levo dugme "channel" gde isto mozes da ukucas ime kanala Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 evo bio sam u tom kanalu :) tnx pejo igrali ja i duka malo 4 fun...sabijanje,mirror terrana...(bilo je i sexa al nemojte nikom reci) hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) Na nasem wcg-u prvi je bio vanila drugi spils i treci flaster a na svetskom prvi je bio fOru (koreanac) drugi je bio Android (rus) a treci legionare (AUSTRALIJANAC) Edited January 15, 2006 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 samo ti dolazi mozes da stavis neke igrace na frend listu! ako oces mene kucas sledece: /f a oO)AtTiLa(Oo a da pogledas ima li nekoga sa tvog spiska kucas /f l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts