Jump to content

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ae brate...ja sam reko svoje misljenje na prvi pogled o igrici...dodji ti meni u war-u na penal :)

sta kad se u ovo ne razumem...evo odigrao sam dve partije sad...ja protoss vs mog druga terrana i dobijem ga sve u prvom napadu...ali ucim jbg...narucio sam org star...a tebi hvala sto si ponudio da mi kupis i to sve ^_^

humans-groupphoto2.jpg

@ atila

ja uvek izvucem t3 sa zergom, setjam se protiv mishe, odradim fe, on zabode bunker, tu se nesto drndamo, odbranim fe, zabodem 4 sunkena, i sto pre lurkere, i onda covek dolazi sa marine pushom, a ja drzim allied na njemu [:D][:D] , samo je bilo BWAGHAGHAGH, i naravno medici OUGHOUGHGOUGH :)).

Sledecu partiju ide decko isto , samo sto je izgradio turret i 2 bunka i ceka tenka ;), i kao dolazi tenak i samo queen bljuc, i onda sto pre do ultri i masu zerglinga sa frenzijem, i 2-3 / 2-3 queena, samo izbacash one sline i smoke i uletish u lika . A ovaj vanilica mi shtampa one vrajtove do 200/200 i kao ideeemo, ja dovedem hidre i overe, i odma nema overa , i odma decko cloak, ma i protiv toga mora slina da se vadi :)

Ja ne kapiram ljude, u sc-u kasteri sabijaju a niko ih ne vadi, dok u wc3-u kasteri su sranje a svi ih vade, i onda mi kazu "ma ti si lud, onaj prist lechi ko nenormalan", a ja ga gledam, pre tju da kupim 2 skrola , nego da vadim 4 prista koji nista ne rade, u sc-u je barem populacija tolika i nema upkeepa, pa onda opusteno vadish sve mogutje jedinice.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

i da dobri su kasteri!

Arbitar i dark arhon kod tosa

a kod zerga je dark svorm i pleg moze i insner

teran nema nista sem imp koji se slabo koristi i irejdijejt koji se koristi ali on ubiva samo jednu jedinicu a ultru cak ne i do kraja!

pa konju, bacish baloncich na kuglu i josh jedan baloncich na drugu i onda medjusobno iradiate i uletish zergu na radilice ili medju mute ;P

ATTILA mislim mu je ovo boxer shapnuo. Uvpavo smo chuli chudo!

[jupi]  [jupi]  [jupi]  [jupi]  [jupi]  [jupi]

ma vazi, peruanci su sabijali boxera :)), onaj josez mu objasnio par stvari u mirroru dok sam ja bio tamo [:D]

shala :), decka je usralo, dropovao transformerse, kad ih je boxer ukrcavao :) i josh da ispadne do jaja fazon, krenuo da mu gradi turrete :P