Mare Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 nije poenta coil nova... da samo fokusira heroje, moze da te radi na hit n run... nova + fokus destro pa coil... pa onda ponovo i ponovo + statue + peglanje u sopstevnoj bazi de se regenerise brze itd = jako zajebano zaustaviti... osim ako nemas tenkove :P ili prdokoptere :)(pod uslovom da destroi nemaju mane) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Brate ne moze on lupati coil nova stalno po tebi,treba da hiluje jedinice a i ako lupa nuke na tebe onda ce te fokusovati sa svime,a ako popishe invura i bocicu,onda ce njemu pola vojske da crkne za to vreme...mora i on da coiluje svoje jedinice,heroje i da baca novu na tvoje jedinice...a josh imash i onaj jebeni stuff tp,tako da ono suvishe je smeshno zaliti se na nuke,da nepricam josh i o jebenim medvedima koji imaju hil.. ← Pa sigurno nije tolika imba kad je dosad nisu ukinuli ali me opet nervira a i smesno je govrotiti da je elf imba krz sve verzije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 elf...kupi orb DHu i ubi 10 gargojila..skill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Dk seta se mapom i na svakih 6 sec ubije arcerku ili talonca a da im i nepridje pure skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Dk seta se mapom i na svakih 6 sec ubije arcerku ili talonca a da im i nepridje pure skill ← Hehe da da.... kako da ne to samo kada je lvl 5,cak ni tada ne moze,jedinica mora da ima skinuto malo helta...a kada je lvl 2 coil onda jedinca mora da ima 50% helta..tako da je ono to smeshno,a tebi tako jako skodi kada on ubije tog 1 archera ili talonca u picku materinu 150 golda pravi se za 15 sec... a inace imash i DH-a koji dodje do tog dka i kaze BZZZ ode 100 mane :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 offtopic again. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts