_defender223_ Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Malo sam gledo po forumu itd.... I posto je dosta ljudi stavilo Kotor 2 u topicu igra godine 2005 ja odlucih da napravim ovaj topic(i da napravim jos 1 account na RuR-u jer sam za ostala 144 acc zaboravio sifru ali to je vec neka druga prica itd blablabla....) Kao sto znate ili neznate, iz Kotora dvojke je izbaceno dosta materijala tj. dosta stvari koje su bile predvidjene da budu u finalnoj verziji igre su isecene (verovatno zbog nedestatka vremena,novca,gremlina ili ko zna cega a nije ni bitno..),a medju tim stvarima su npr tona dialoga,vise zavrsetaka,filmovi,HK-Droid factory,mogucnost da eliminisete clanove druzine itd.... Zanimljiva stvar je da npr. dialozi postoje vec u igri tj. oni su na cd-ovima samo nisu implementirani u igru.Tu na scenu stupa PR team koji ce sve te missing fileove skupiti u celini i napraviti mod koji bi story u kotor-u trebao da pretvori u nesto sto bi imalo mnogo vise smisla. Osim ovaga radi se na obnovi planete M4-78 koja je isto trebala da bude u igri a radi je team koji je usko vezan za PR(tj. ta 2 moda su se, ako sam dobro shvatio, spojila). Da vas nesmaram vise posetite http://www.team-gizka.org/http://www.team-gizka.org/ i obidjite Q/A i forum i progres report i sve ce vam iti manje/vise jasno. Sad mi samo ostaje da sacekam da ovo izadje i da obrnem Kotor po treci put POz i i merry christmas all....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Kahm... :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=34621 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_defender223_ Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 bah me dont know to use the search function Kao sto bi Cartman reko : Screw you guys, I'm going home Mozda neko nije video (kao ja) ipak je ono topic iz prosle godine offtopic: jos 74dana, 7sati i 01minut do nove epizode South Parka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Dadada, "KotOR 2 Missing Contents!" je totalno neupečatljivo ime a pride je topic spao na ispod pola prve strane, nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_defender223_ Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 Dadada, "KotOR 2 Missing Contents!" je totalno neupečatljivo ime a pride je topic spao na ispod pola prve strane, nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Jbg kao sto sam napso gledo sam topic najbolja igra 2005 i rekoh da stavim ovo itd(naravno ni na kraj pameti mi nije bilo da pogledam ima li to vec) . Drugim recima My bad da da ma samo oces da masujes postove !!! keke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) e... a jel ima neko da mi nareze kotor 2 na dvd ili cd...platicu Edited January 24, 2006 by Taur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 POshalji mi poshtom prazne diskove i 35 jura koliko su originali i razmislicu da li da ti narezem :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts