ZeRoX- Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 kad smo vec kod foruma,sta je sa wpl sajtom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 umro Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 znaci da nema vise lige ili treba da dignu sajt uskoro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ne, menjaju hosting,a forum je na clangold.org/league Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 wpl sajt umro ko nas junk... RIP a i vladice ono za ghosta i orca...jednom ste ili su ne znam tacno igrali za reprzentaciju riki,ghost,sharky...i jos neko nije ni bitno...mislim da je vs france...riki ono 2-0 ne moze se sa silom,i sharky je nesto bio izgubio lagano...sad kad je ghost igrao sa orcom neki obs je rekao "AL OVAJ GHOST IGRA LOSE SA ORCOM KAO SHARKY SA ELFOM"...no h8 sharky :) nisam ja bio obs...hehe...a ovo da je pred mileta stao i batalio nisam znao ^_^ enivej GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ludi obzovi.. a to shto ce nikad da mu kazu to uzivo, to je trademark srpskog warcrafta (mislim na one koji svoju facu nikad ne promole na turnir) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ludi obzovi.. a to shto ce nikad da mu kazu to uzivo, to je trademark srpskog warcrafta (mislim na one koji svoju facu nikad ne promole na turnir) ← *of ftopic ;d brate dosli bi mi pro igraci iz sombora na turove :) , al znas ti de je BG od sombora... jednom kad je bio u ns bili smo zezali se zato sto imam stan tamo.. bg velik grad :d ja sa 15 ostali isto tako.. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 100% se ne bi snasli,ionako nigde sem u BGu nema vise od 20 automobila i zgrada sa vise od 3 sprata...bg rulz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 *of ftopic ;d brate dosli bi mi pro igraci iz sombora na turove :) , al znas ti de je BG od sombora... jednom kad je bio u ns bili smo zezali se zato sto imam stan tamo.. bg velik grad :d ja sa 15 ostali isto tako.. xD ← to nije izgovor ako nesto volis spreman si za to da uradis sve... a put od 2-3 sata svakako nije veliki problem Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 posle onog puta od 5 sati bg - ns vozom sa vrbashanima vishe mi nishta nece biti problem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 posle onog puta od 5 sati bg - ns vozom sa vrbashanima vishe mi nishta nece biti problem :D ← aj sto je 5 sati nego sto je miza smarao 5 sati :D :P hehe :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 vrbashani su carevi, to poshtuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 posle onog puta od 5 sati bg - ns vozom sa vrbashanima vishe mi nishta nece biti problem :D ← Josh ako si izdrzao ono moje smaranje u busu kada smo se vracali sa WCGa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Josh ako si izdrzao ono moje smaranje u busu kada smo se vracali sa WCGa ... ← time se netreba hvaliti :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ne treba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 100% se ne bi snasli,ionako nigde sem u BGu nema vise od 20 automobila i zgrada sa vise od 3 sprata...bg rulz :D ← A Bataya City? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts