EcW.Dranzer Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 bravo ghost-e majstore ole ole ole !!!! ode insomnia ode tralalalala Quote xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) bravo ghost-e majstore ole ole ole !!!! ode insomnia ode tralalalala ← Nerazumem, jel ga je ghost dobio u finalu wcg-a? Insomnia ima scor tipa 180 : 50 shto znaci da ga je isto tako pobedilo josh 49 ljudi pored ghosta. btw, nemojte misliti da imam neshto protiv ove partije (partija je izvanredna), samo ne zelim da nas ljudi gledaju sa strane kako drkamo kurac na nekog nasheg igracha koji je na ladderu dobio insomniu. Edited January 16, 2006 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-PhObiA- Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Nerazumem, jel ga je ghost dobio u finalu wcg-a? Insomnia ima scor tipa 180 : 50 shto znaci da ga je isto tako pobedilo josh 49 ljudi pored ghosta. btw, nemojte misliti da imam neshto protiv ove partije (partija je izvanredna), samo ne zelim da nas ljudi gledaju sa strane kako drkamo kurac na nekog nasheg igracha koji je na ladderu dobio insomniu. ← Daj brate Gogo , iskuliraj ... Jebiga , ovoj naciji ( igrackom delu ) je potreban neko iz koga ce da vuku inspiraciju ... Kapirash ? Ajd' nema veze , sto se tice upload-ovanja replay-a na replayers.com ( velika greska ) , ali o5 treba mu jebeno skinuti kapu ... Ipak Insomnia ne gubi svaki dan ... Morash priznati ... :D:D:D Bez ikakvih uvreda ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) Niko ne kaze da mu netreba skidati kapu, ali postoje granice. Edited January 16, 2006 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Shta lupash bre ti fobija,kakva crna velika greshka...replay ko i svaki drugi,okacen da ga ljudi gledaju, shta je tu cudno... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Shta ste uradili? :p ← prebili es4x 3-1, oni kao wc3l tim, ali kad dodju Srbi, nema vishe wc3l-a :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 samo je Fata prodao :D gj fella's :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Nerazumem, jel ga je ghost dobio u finalu wcg-a? Insomnia ima scor tipa 180 : 50 shto znaci da ga je isto tako pobedilo josh 49 ljudi pored ghosta. btw, nemojte misliti da imam neshto protiv ove partije (partija je izvanredna), samo ne zelim da nas ljudi gledaju sa strane kako drkamo kurac na nekog nasheg igracha koji je na ladderu dobio insomniu. ← Koji to ljudi sa strane ... ? seresh gogo... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 Nerazumem, jel ga je ghost dobio u finalu wcg-a? Insomnia ima scor tipa 180 : 50 shto znaci da ga je isto tako pobedilo josh 49 ljudi pored ghosta. btw, nemojte misliti da imam neshto protiv ove partije (partija je izvanredna), samo ne zelim da nas ljudi gledaju sa strane kako drkamo kurac na nekog nasheg igracha koji je na ladderu dobio insomniu. ← Pa isto kao kad je rista dobio zacarda, svi smo mu cestitali i svi su ga hvalili i to dosta utice na igracha i utice na celokupnu gaming scenu u srbiji, jednostavno, to je podrzavanje igracha. Dalje, ljudima je drago kada vide nekog NASHEG lika kako sabija strance, isto tako je meni drago kada se 4gl probija, prvenstveno zato sto je NASH klan, kao sto je yeti i set, bez ikakvih stranaca i novcane podrske. Sve ove stvari motivishu ljude za pravljenje novih turnira, kompetitivnost i gledanost rastu, sve to doprinosi nashoj sceni, samo se setite pre par meseci u kakvom je stanju bila scena, meni je drago zato sto su se desile velike promene, mozda tebi nije, ali ima ljudi koji to cene. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Pre svega partija nije izvanredna. Ja kao da nisam gledao Insomniu posle nekog 5 minuta partije. Lik ladno izvukao i drugi exp i imao castle a nijedna jedina druga gradjevina za neke tier 2 a kamoli tier 3 jedinice. Jebo te kao da je igrao Stracraft. Masa expova i radilica...non stop ima brdo kesha i ne radi nishta sa njim, a Gryphon Aviary i to 4 komada je zabo tek kad mu je bio gotov upgrade za Castle. Da ih je izvuko ranije bio bi gg Ghoste i to sam znash. E da a kad je video da ti vadish prdavce o5 je proshlo ko zna koliko vremena otkad je pocheo da vadi tenkice (naravno kasno)! Mislim uzas lik koji moze da nabije bilo kog pro-a da se tako izdebilishe wtf? Svi ste gledali replay recite da nisam u pravu? I gledao sam onaj rep vs onog rusa Playera extra si odigro gj. Decko do jaja igra i pwnovo si ga :) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Koji to ljudi sa strane ... ? seresh gogo... ← Nemislim na forumu, nego uopshte. Na bnetu i slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) -------4gl vs es4x------- Kazes highly da ste dobili 3-1, a tamo neklo sranje pise da je 2-1 , i neki wild cardovi neam pojma...Pojasni pls I repovi pls....:) I mozda bi trebalo da se otvori neki sticky topic sa naslovom 4gl... Edited January 16, 2006 by DontFear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 oni su zamenili dollara sa kosheyem, i ghost ga je dobio 2:1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Pogresno ste razumeli Gogu,kaze da se ne lozite puno svi zbog te 1 pobede sto je i istina,ja kad sam dobio par likova koji su iznad prosecni vecina ljudi mi je rekla dobi ih u bo3 pa seri,kapiram da je to realnost,tako da je Goga u pravu.Sa druge strane niko ne omalovazava Ghostove pobede,naprotiv i Rista kad je dobijao Zacarda i FroGa,Mile Abvera i ko zna koliko jos ljudi i Ghost takodje,svi mi njih podrzavamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 pa o tome sam pricao pre jedno 15 replay-a , kad bi poceo da nabrajam koga sam sve dobio , bilo bi smesno a kamoli repove da sam sve kacio etc ... tako isto verujem i za ristu i za ghosta vladicu duka etc ... ali kad bi bilo ko od nas dobio vrh igraca u bo3 onda bi skino kapu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 pa to i jeste poenta...bo3 pokazuje da nije sreca nego skill btw ima neko banovan roc key treba za bota? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 poenta price je da su fatu iztaslacili :) heheheh btw sto da ne uploduje win da vide svi :) go for it ghoste netreba sad drkati kurac na ghosta nije ono posto milioner :)) nego je dobio bugara cigana :) ali svaka cast ides koracima velikog srpkog belog maga i am pround of u cek krecu mi suze :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Da brande svi smo pround of you Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Jel imaju negde repovi 4gl vs es4x ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 http://www.clanbase.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 http://www.clanbase.com/ ← Ako moze malo precizniji link jbte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ovo je bio wpl neznam zasto bi repovi bili na clanbase-u Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Pitao sam hajlija na ircu i rekao mi je da to admini kache @Vladica Jel bi mogo da pobedish ANGRY_KOREA_MAN ??? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 vladica nema koga ne moze da dobije zapamti to ! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 gg go LT :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts