Jump to content

SRPSKI HARI POTER FAN FORUM

Recommended Posts

Dragi moji HP fanovi,moja drugarica i ja smo dosli na ideju da,zbog velike zelje svih citalaca,osnujemo prvi srpski fan sajt-forum,gde cemo diskutovati sve vezano za nasu omiljenu knjigu....Ako imate bilo kakvih pitanja,ili sugestija posaljite mi PM,naravno pomoc je uvek dobrodosla....FORUM CE BITI OTVOREN SUTRA

Dragi moji HP fanovi,moja drugarica i ja smo dosli na ideju da,zbog velike zelje svih citalaca,osnujemo prvi srpski fan sajt-forum,gde cemo diskutovati sve vezano za nasu omiljenu knjigu....Ako imate bilo kakvih pitanja,ili sugestija posaljite mi PM,naravno pomoc je uvek dobrodosla....FORUM CE BITI OTVOREN SUTRA

... i hate every bone in ur body

5. Zabranjena je diskusija o drugim sajtovima, omalovažavanje drugih Internet prezentacija, upoređivanje sajtova, ocenjivanje njihove vrednosti ili sadržaja, "hejtovanje" drugih prezentacija, i/ili članova/vlasnika/urednika tih prezentacija.

----

4. IZBEGAVAJTE PISANJE VELIKIM SLOVIMA JER IRITIRA! Mala slova će se takođe lepo videti u okviru vašeg topica, a i znatno su preglednija.

POSEBNO IZBEGAVAJTE PISANJE VELIKIM SLOVIMA U VIŠE REDOVA,

TO SE TEK NE MOŽE LEPO PROČITATI.

----

xenomorph i demian warn-ovani zbog neprikladnih postova

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...