Trans-Lucky Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Meni je bilo ok.Ja ostao u kraju.Ali sam cuo da je neki klinac u bataji zesce ispekao ruku petardom. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 zanimljivo bio sam u novom sadu, na trgu oko 12 i skoro da ni jedna petarda nije bacena, znaci nije bilo trcanja u neki prolaz da ti ne bi puklo 20 kom oko glave... fini neki ljudi... takodje tog naduvanog fajtanja bez nke preke potrebe je izgleda mi najvise u bg-u ? :| i btw svega toga ne bi bilo da se neki od zakona bar malo sprovode (alkohol, tuche, petarde etc) btw sto rece mudo sledecu NG sigurno idem negde van Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Za petarde su se Madjari snashli. Totalna zabrana. Samo da te uhvate da bacish i instant 50k forinti po dzepu, pa sad vidi jel zabavno... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 i kod nas su zabranjene (makar maloletnicima, mada mislim da su svima), al problem je u sprovođenju. ma, kod nas se ni mnogo bitniji zakoni ne sprovode, tako da jebi ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 mene je pogodila limenka u glavu (koju je neki lik pokushao da ukrade, pa su mu izbili iz ruke) pa mi nishta ne fali =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts