exV Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 S.N.G. Svima Quote DefraG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Srecna nova godina ! Svima vam zelim prvo zdravlje,pa pare i tako dalje,sta kome fali da to dobije u 2006-oj. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 e sad vam srecna nova! kad je i nova! :) sve najbolje! zdravlja vam pre svega zelim, a za ostalo se sami snadjite! Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 sretjna nova godina :))) ova temperatura 38.x me radi ko nista :))))) ....vazno da je meni toplo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 iskreno da vam kazem posto ste svi vec rekli sve...sto i meni to i vama zelim ;)) mislim da je to fer...:))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 E, mozes mrzeti ovog Ivana koliko hoces, on te onda ovako lako kupi!! :-) I weaselu hvala za poklon, mada ipak mozda necu moci da ga skidam, jer imam jos DLova u planu. A mozda i uspem da nadjem mesta... Srecna nova svima!!! (take2) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 srecna nova godina svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts