hellboy Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 burazer mi kaze da je video da moze da se kupi Black stallion na 40 lvlu, tj on je video da ga ljudi jasu ali kada odemo do Eastvale Logging Camp u Elwynn Forestu ne mozemo da ga nadjemo kod prodavca. pogledao sam i na blizzovom official sajtu i tamo sam video da uz Pinta, Brown Horse-a i Chestnut Marea moze da se kupi Black Stallion. ali ja i dalje ne mogu da ga pronadjem a burazer je bas zapeo za njega. jel se on dobija kada se nabije neka reputacija ili sta li vec. pomagajte:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wickEdGirl Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 (edited) burazer mi kaze da je video da moze da se kupi Black stallion na 40 lvlu, tj on je video da ga ljudi jasu ali kada odemo do Eastvale Logging Camp u Elwynn Forestu ne mozemo da ga nadjemo kod prodavca. pogledao sam i na blizzovom official sajtu i tamo sam video da uz Pinta, Brown Horse-a i Chestnut Marea moze da se kupi Black Stallion. ali ja i dalje ne mogu da ga pronadjem a burazer je bas zapeo za njega. jel se on dobija kada se nabije neka reputacija ili sta li vec. pomagajte:) ← jebem li ga, meni se cini da neki konji ima da se kupe i u wetlands, u menethil harbour-u... moj mage alt ima tog konjica, mislim da sam ga u wetlandsu kupila... davno je to bilo ^^ Edited December 30, 2005 by wickEdGirl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 jebem li ga, meni se cini da neki konji ima da se kupe i u wetlands, u menethil harbour-u... moj mage alt ima tog konjica, mislim da sam ga u wetlandsu kupila... davno je to bilo ^^ ← Tamo sam ga i ja uzeo (sa magom isto) :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 teach extra ti signa :))) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 menthil harbour ili theramore isle za sve ono sto nema u elwynu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 black stalion ti je u menethil harboru ..;. tamo sam ga ja kupio mislim :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Hmmm... a jel' ima nekih drugih ovnova osim belih, smedjih i sivih da se kupe mozda na nekom drugom mestu a da mogu da se jashu na 40. levelu ? U Dun Morgohu imaju samo ova 3 i neki epici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udja Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 imas crnog ali trebas da dobijes 11ti rank ja mislim pa kupis crnog epica za 90g bar mi tako rekose :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 ma dok uzmesh 11 rank ima da rodish crnog ovna o.O Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udja Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 sto pa samo igraj malo vise AV bar se na mom serveru to stalno igra ili valjda dobi exalted sa AV pa kupi tigra ali problem je kako da naucis da jases :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts