Feared Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 usta moja hvalite me :) pa kakav riki slabo igra u zadnje vreme...bolji mi je ghost ipak od rike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 tvoje misljenje je veoma bitno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) usta moja hvalite me :) pa kakav riki slabo igra u zadnje vreme...bolji mi je ghost ipak od rike ← rista je mnogo kompaktniji igrac i svoj skill je dokazao xxx puta dok je ghost postao "najbolji" ako je to moguce reci u ovoj drzavi sad kada niko drugi sem njega i mileta i neigra dok smo svi igrali pre 2-3 godine ghost nije nista mogo da uradi da se nelazemo uzeo je jedan turnir u wolrd netu i jedan u moju ostale sve je slabije prolazio ali ako gledamo 2005 moze da se stavi u vrh Edited January 5, 2006 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 rista je mnogo kompaktniji igrac i svoj skill je dokazao xxx puta dok je ghost postao "najbolji" ako je to moguce reci u ovoj drzavi sad kada niko drugi sem njega i mileta i neigra dok smo svi igrali pre 2-3 godine ghost nije nista mogo da uradi da se nelazemo uzeo je jedan turnir u wolrd netu i jedan u moju ostale sve je slabije prolazio ali ako gledamo 2005 moze da se stavi u vrh ← mozda zato sto je ghost dobio kompjuter i net pre par meseci, a do tada je uglavnom morao da se glodari za igranje? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 ghoste, zapamti jedno, nikad nikome ne treba da se pravdash.. a tvoje vreme dolazi, dok je vladicino verovatno proshlo.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) ghoste, zapamti jedno, nikad nikome ne treba da se pravdash.. a tvoje vreme dolazi, dok je vladicino verovatno proshlo.. ← rasplakatjesh me nego kad igramo vs kow3-a ? :) Edited January 5, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Moje je otisao coroskopu. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ghoste chobo si , pomiri se sa tim ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ghoste chobo si , pomiri se sa tim ... :) ← ae, priznajem Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ae, priznajem ← ae videcemo sta ce biti kada se sretnemo ponovo na turu :) nesto u poslednje vreme ti neide.... :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Duboko zavaljujem Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feared Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ae videcemo sta ce biti kada se sretnemo ponovo na turu :) nesto u poslednje vreme ti neide.... :) ← ne ide a Bugar sleteo pored piste....a Vladice al ga ti lupis :) BOLT BOLT BOLT = Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ma i bugar kad skonta foru :) ko i ja tesko ce ga ghost dobijati :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ma i bugar kad skonta foru :) ko i ja tesko ce ga ghost dobijati :) ← da, fora je da ghostu stoje 10 likova iza ledja, da predhodna 2 dana nije spavao i da vladica pred mech mora da ide da jede 2 sata, da bi se ghost josh vishe smorio, jel tako? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 da ne zaboravimo da posle ode da wc-a,a da mu posle pozvoni mobilini telefon... :)) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 da ne zaboravimo da posle ode da wc-a,a da mu posle pozvoni mobilini telefon... :)) ← ili da meni pozvoni mobilni u toku partije Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Ghoste samo napred,pusti vladicu,njega je vreme pregazilo... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 da, fora je da ghostu stoje 10 likova iza ledja, da predhodna 2 dana nije spavao i da vladica pred mech mora da ide da jede 2 sata, da bi se ghost josh vishe smorio, jel tako? ← nesto se na wcg-u nesecam da je bilo tako :D :P no nebitno c u on d next lan :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 nesto se na wcg-u nesecam da je bilo tako :D :P no nebitno c u on d next lan :P ← pred wcg je ghost sabijao dotu, zato je uzeo dota turnir :), ajmo dalje.... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts