mind_overtaker Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 pre neki dan san hteo nesto da prebacim i vidim ne radi mi memorija probam na drugim komp.ovima isto ne radi jel moguce da je crkla. i od cega je mogla jel mogla od mobilnog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Malo više detalja ne bi škodilo... Koja memorija (proizvođač), šta se tačno desi itd. U principu, reflashovanje firmwarea bi trebalo da reši problem. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted December 28, 2005 Author Report Share Posted December 28, 2005 pa proizvodjac je msi model ne znam, papire sam bacio, a ne mogu da ga prikljucim da vidim jbg, stara je mem, ima 2,5god sema je da je ni jedan komp ne konta, utaknem je al nista, cak se ni onaj zvuk da je prikljucen novi hardware ne cuje a taj refresh, kako to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 A taj refresh sam tako odvalio, da me pojedini pojedinci ovde duuugo neće oko toga ostaviti na miru, baš kao što je svojevremeno bilo sa tamo nekim Firewireom... ;) Elem, na flash zaboravi, mislio sam da pričaš o MP3 plejeru sa flash memorijom. Ako je to samo memorija, onda mislim da joj nema spasa. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts