cikaDrasko Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) Dana 15.01.2006 ( nedelja ) i 16.01.2006 ( ponedeljak ) odrazace se pozivni turnir u internet cafe-u "Club17" Pancevo Za sada su ucesce potvrdili : 01. pak - Pancevo 02. triumph - Pancevo 03. h2o -Novi Sad 04. knd - Novi Sad 05. vault.unit Vrbas/Novi Sad (ex Vozd) 06. HS - Vrbas/Novi Sad 07. gameroyaL - Ruma 08. team2 - Nis 09. Simple-X - Skoplje (Makedonija) 10. VF - Jagodina 11. 4Glory - Beograd 12. sMk - Beograd 13. x-files Beograd 14. mnr - Beograd 15. ratar force - Beograd 16. EPB - Beograd (ex Shiucao) lista cekanja : Mojo.Ladies,ThL team ------------------------------------------------ mape: dust2 inferno nuke train cpl_mill ----------------------------------------------------------------------------------------------- Igra se po cpl pravilima. U slucaju da ekipe imaju isti broj pobeda odlucuju sledeca pravila : - medjusobni skor - razlika u dobijenim i izgubljenim rundama - vise dobijenih rundi - majstorica ----------------------------------------------------------------------------------------------- Ucesce na turniru je 3500 din po ekipi . Nagradni fond bice odredjen nakon prijavljivanja svih ucesnika . ----------------------------------------------------------------------------------------------- Organizator ce tolerisati max. 15 min kasnjenja u protivnom ekipa koja kasni automatski gubi mec 16 :0 . Edited January 7, 2006 by cikaDrasko "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 zanimljivo!!! napokon da je neko stavio i cpl_mill da se igra i to u finalu.vrh.. gl&hf svim ekipama McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 prvo da kazem svaka cast drale za trud i gl u organizaciji + gl svim ekipama a najvise mojoj ;) маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 zanimljivo!!! napokon da je neko stavio i cpl_mill da se igra i to u finalu.vrh.. gl&hf svim ekipama ← Al je previse da se de_dust2 igra 3 puta... Mozda bi u grupi ipak trebalo da se igra de_cbble? Srecno organizatorima, ostalim ucesnicima i vidimo se na turniru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byte Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Srecnoooooooooooooooooooo................... How to become a Genius: "You must clarify your goals, gain knowledge through spaced repetition, preserve health, work steadily, minimize stress, refuse interruption, and never resist sleep when tired. This should lead to radically improved intelligence and creativity. The only cost: turning your back on every convention of social life." -Piotr Wozniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) znaci samo cu reci OMG, nije da se ja sad lozim da sam neka igracina ili da je moj klan vrh, ali da pozovete smekere umesto nas ?! mogli ste makar da pogledate rezultate sa tura prosle nedelje i videti da su smekeri od nas izgubili i da smo sa opravdali to sto smo bili nosioci grupe a ne oni... stvarno mi neke stvari nisu jasne... joj da jos i triumph za to tek nemam komentara... aj pa gl svima Edited December 24, 2005 by sreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 triumph je ipak domacin tako da je mozda i zato opravdano pozvan :) -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) Pa kad ste kloshari zato nece da vas zove ,a triumph je bolji od vas. I shta ti sad kao ocesh da kazesh da ste bolji od smk? Edited December 24, 2005 by loco Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Grupa B je jacha :|| Ae hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
loco Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 A nije vam se Drashko pohvalio shto je napravio avi samo nije josh ubacio efekte neke malo ovo ono ali ne izgleda loshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) @loco , idi napuni 10 godina pa onda dodji na forum pa pricaj nesto... 1. da bolji smo od smekera(sto smo i dokazali na turniru) 2. triumph nemoze na kilometar da nam prismrdi Edited December 24, 2005 by sreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Sreto realno da kazemo jesi se nalozio.A to sto ste nas dobili ok gg ali to ne znaci da ste bolji zauvek.Mi jesmo izgubili od vas tad ali smo i dobro odigrali protiv kgba tako da mislim da treba da budemo pozvani na tur.Toliko od mene i bez hejta molim te nema razloga da se prepucavamo preko foruma.Popricacemo kad se te budem video :DD In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Svaki topic ista pricha... shto ovo, shto ono.... Jebiga Sreto ne vole vas :))))) gl svima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) hah, nego opet da kazem, nisam se nalozio, ako cemo da ukljucujemo kgb u pricu ok , mi smo od njih izgubili na produzekte sto nas opet dovodi u bolju situaciju od vas zato sto niste ni stigli do produzetaka, tako da onda nemoj da spominjes kgb... realno mi pre vas treba da budemo pozvani na tur i tu nema price i vi i ostali mozete to da poricete, budimo realni... a to sto nas nevole smunjam ali ajde, nebitno ima vremena za jos dokazivanja @ridium reci makar kakav ti je pravi nick , sto se tice price nema problema.... p.s. nezelim da biloko shvati ovo kao neki hejt ili da je meni krivo sto nismo pozvani na tur, naprotiv ja nebi mogao ni da dodjem zato sto sam tad na skijanju :) samo mi nije jasno na koju foru organizator invituje ekipe... preka skillu ? skorijih uspeha ? ranku sa poslenjeg turnira ? da nebude vise prepirki gl&hf svima :) Edited December 24, 2005 by sreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
smekery (Maxa) Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ovaj sreta je teska PICKETINA . Napravio ti se klan pre mesec dana i ti bi da igras turnir , e pa prc prvo moras da igras 6meseci pa onda da ucesvujes na turu . Mi se mucili 6 meseci i da nas nezovu PA TO BILO DO JAJA GLUPO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) nego ovo je poslednji put da se javljam na ovu temu... ja picketina ? ajde se preispitaj koliko se vas klan raspao i sastao u 20 razlicitih postava u poslednja 3-4 meseca tako da MOLIM TE nemoj da mi spominjes to o klanovima... i da jos veca sramota ako igrate 6 meseci i dodju likovi koji igraju 2 nedelje i pocepaju vas... ja verujem da svako ima los dan, zato cete imati prilike na sledecem turniru da dokazete suprotno , do tak poz Edited December 24, 2005 by sreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 [ironija]kolika kolicina pismenosti na jednom mestu[/ironija] :D:D -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ^^ nemoj još i ti o pravopisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Hehe,i ja sam to primetio,ali nisam hteo nishta da kazem jer su verovatno bili iznervirani dok su pisali .Ja bih rekao da je sreta u pravu,nhf.U poslednje vreme dosta su pokazali i mozda i zasluzuju da budu pozvani.A maxo tvoj post zaista ne razumem... rekao si mu da je "picketina" na osnovu cega??Ma samo opushteno...u ostalom idite u PA i pokazite shta znate...ja naravno navijam za vas .E da,who the fuck is riddium?? Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 riddium mislim da je sale.... ;) -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
<W.Churchill> Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 gajic: sreto mozda ste bolji od nas ali jebiga vi ste na listi cekanja !!!!!! :DDDDD gl + hf :DDDD nema veze barem ste prvi u necemu - lista cekanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 gajic: sreto mozda ste bolji od nas ali jebiga vi ste na listi cekanja !!!!!! :DDDDD gl + hf :DDDD nema veze barem ste prvi u necemu - lista cekanja ← Samo cu reci "vrh ispala". Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) Do jaja sreto vi ste igrali produzetke sa kgbom u igraonici necu da kazem kakvoj a nama za razliku od vas nije prvi put da zamalo dobijemo kgb.Vi ste jedanput to uradili i sad mislis da ste najbolji u zemlji nemoj da porices nacuo sam neke price ali nebitno.Da li su vas trebali da pozovu pre nas to je tvoje misljenje i tachka.Samo mi nije jasno zasto uopste smarash ako ni ne mozete da igrate jer ides na skijanje?A to sto smo se rastavljali i sastavljali 20 puta nema nikakve veze sa ovim.Organizator je pozvao ekipe verovatno po skorijim uspesima (u zadnjih 6 meseci a ne zbog poslednjeg tura:P)po mom misljenju i ako je po tome onda mi treba da budemo pozvani pre vas nhf.Sto se tice maxe on je veoma temperamentan(u najmanju ruku):DD.Za leska i wanderera jesam sale pogodio si P.S:Znam da su nama i vama najveci uspesi sto smo zamalo dobili kgb sto je ustvari smesno do jaja nebi ni trebali da se svadjamo Gajic-lista cekanja :DD Edited December 25, 2005 by riddium In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 O Боже, око чега се ви препирете... Драшко је позвао ових 8 екипа и крај приче. Да ли их је позвао зато што мисли да су најбоље или му се свиђају имена екипа, то сад није ни битно. Ја да сам на његовом месту, позвао бих сигурно и шмекере и ове мозгове на распусту јер рецимо немам појма која је то екипа triumph, али ко мене пита... но хард филингс за тријумф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted December 25, 2005 Author Report Share Posted December 25, 2005 (edited) znaci samo cu reci OMG, nije da se ja sad lozim da sam neka igracina ili da je moj klan vrh, ali da pozovete smekere umesto nas ?! mogli ste makar da pogledate rezultate sa tura prosle nedelje i videti da su smekeri od nas izgubili i da smo sa opravdali to sto smo bili nosioci grupe a ne oni... stvarno mi neke stvari nisu jasne... joj da jos i triumph Edited December 25, 2005 by cikaDrasko "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts