Bullseye_So Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 da li igraju svi koji idu sing in ili se pre pocetka pojavi check in, posto ne vidim nigde check in, btw cool je, i jos bolje da se igra u 3, nedeljom u 2 [kada pocinje icup] uvek rucam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT.PunK Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 samo da ne bude kao sa proslim turnirima,sve pocne lepo prva dva kola i posle se s*ebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Ne verujem da ima ikakve shanse da se ovo raspadne... Veoma je lepo uradjeno sve osim skin-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 24, 2005 Author Report Share Posted December 24, 2005 (edited) da li igraju svi koji idu sing in ili se pre pocetka pojavi check in, posto ne vidim nigde check in, btw cool je, i jos bolje da se igra u 3, nedeljom u 2 [kada pocinje icup] uvek rucam... ← Hm igrace svi koji urade join na tour. To radite tako shto se prethodno registrujete, zatim kliknete na Tournaments, pa na YuCup#1 ili koji vec tour zelite da igrate i koji je u toki. Pa ce vam se pojaviti opcija join in tour, ili shta vec pishe. Ovo je samo za prvi put, kasnije cu kreirati turnire sat vremena pre pochetka tako da ce to biti neshto kao check in. Edited December 24, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Gogo , ocemo li da snimamo repove , moze li da se kod tebe kache repovi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 24, 2005 Author Report Share Posted December 24, 2005 (edited) Mogu se kachiti repovi, ali ja ne bih bash sve repove kachio :) btw sve u vezi tura pitajte na yucup forumu, da nepravimo guzvu ovde. Edited December 24, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 btw sve u vezi tura pitajte na yucup forumu, da nepravimo guzvu ovde. ←koji marketing... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Dobro ja se nisam zajebavao kada sam pitao dal moze neko da mi bjasni vezu izmedju YetiSports-a i WC3:TFT-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Sve je to lepo... nego kakve veze ima YetiSports sa vodzom ? Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 24, 2005 Author Report Share Posted December 24, 2005 Nekako mi se suvishe svidja yeti kao lik, nekako me podseca na vladicu. A i ima lepo grafiku koju mogu da iskoristim 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ^ (citaj:'nemam ispiracije, mrzi me a za kreativnost nisam cuo - sta to znaci uopste?!') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ^ (citaj:'nemam ispiracije, mrzi me a za kreativnost nisam cuo - sta to znaci uopste?!') ← nemoj tako pogledaj samo sajt ,ta grobarska atmosfera uliva nadu :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Znachi chekaj ti si maznuo ime YetiSports i zabo ga kao ime svog klana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Znachi chekaj ti si maznuo ime YetiSports i zabo ga kao ime svog klana? ← pa naravno, ko josh ima muda da se svadja 30 godina sa gogom ;)), a tek da pokretje sudski proces ijuuu, to bi trajalo vekovima Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Trajalo bi 30 sekundi poshto verovatno imaju trademark na YetiSports, tu ne bi bilo shta da se pricha, ne bi bilo ni suda. Samo bi mu stigao papir da ima toliko i toliko vremena da ukloni to ili mu stize plava koverta. Mozda bi se sudili oko oshtete da utvrdjuju kolko ih je zapravo oshtetio - al to bi ih verovatno mrzelo. Sve u svemu ovo je izazvalo enormnu kolichinu gneva kod mene, i rado bih se sad verbalno prozivao - al cu se ipak suzdrzati...necu vishe posecivati ovaj topik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 stooo buuuu, drej ajde gogo prozivanje ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Trajalo bi 30 sekundi poshto verovatno imaju trademark na YetiSports, tu ne bi bilo shta da se pricha, ne bi bilo ni suda. Samo bi mu stigao papir da ima toliko i toliko vremena da ukloni to ili mu stize plava koverta. Mozda bi se sudili oko oshtete da utvrdjuju kolko ih je zapravo oshtetio - al to bi ih verovatno mrzelo. Sve u svemu ovo je izazvalo enormnu kolichinu gneva kod mene, i rado bih se sad verbalno prozivao - al cu se ipak suzdrzati...necu vishe posecivati ovaj topik. ← iako si mozda u pravu, koga boli kara za gnev kod tebe realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ucemu je fora da promeni naziv i slicicu sajte? nevidim nikakvu polemiku oko toga davis gogo sto netrazis da ti YETI bude sponzor pa ti kao da ga promovises u w3 :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Sto tolko smarate decka Ako vam se nesvidja saji i ime i mislite da je pokradejno napravite svoj kup il nemojte da igrate na njegovom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ma sta se tripujete fora je extra jok trebao je da stavi ime doom knights ili slicno sto vecina klanova stavlja ovako se barem razlikuje ako te tuze ne pominji moju podrsku !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 O boze neko nesto dobro odradi i vi odmah nadjete neku zamerku , zasto jednostavno ne podrzite ga i tacka nego mora da trazi neku zamerku i ako je nema . To je njegova stvar da li ce staviti yeti ili majmuna sa pelenama na glavi kao imidj . ja ga podrzavam to sto je uradio jel je to sasvim ok . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) ma sta se tripujete fora je extra jok trebao je da stavi ime doom knights ili slicno sto vecina klanova stavlja ovako se barem razlikuje Edited December 25, 2005 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Trajalo bi 30 sekundi poshto verovatno imaju trademark na YetiSports, tu ne bi bilo shta da se pricha, ne bi bilo ni suda. Samo bi mu stigao papir da ima toliko i toliko vremena da ukloni to ili mu stize plava koverta. Mozda bi se sudili oko oshtete da utvrdjuju kolko ih je zapravo oshtetio - al to bi ih verovatno mrzelo. Sve u svemu ovo je izazvalo enormnu kolichinu gneva kod mene, i rado bih se sad verbalno prozivao - al cu se ipak suzdrzati...necu vishe posecivati ovaj topik. ← LOLchina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) ,Dec 25 2005, 15:01]Trajalo bi 30 sekundi poshto verovatno imaju trademark na YetiSports, tu ne bi bilo shta da se pricha, ne bi bilo ni suda. Samo bi mu stigao papir da ima toliko i toliko vremena da ukloni to ili mu stize plava koverta. Mozda bi se sudili oko oshtete da utvrdjuju kolko ih je zapravo oshtetio - al to bi ih verovatno mrzelo. Sve u svemu ovo je izazvalo enormnu kolichinu gneva kod mene, i rado bih se sad verbalno prozivao - al cu se ipak suzdrzati...necu vishe posecivati ovaj topik. ← kakav kralj Edited December 25, 2005 by Mare-SOMBOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 27, 2005 Author Report Share Posted December 27, 2005 Ajmo novi cup u sredu, prijave u toku http://yeti.at-force.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts