Mickeyyy Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 @zerox:budzi,budzi...nisam mislio bukvalno na naredbu "Ne moze",ti si je tako shvatio. @Mickeyyy:Shta lupash bre?O kakvom pomeranju govorish kad nikakvo vreme nije ni zakazano.Ljudi samo daju predloge kada bi im odgovaralo i ja sam jebano reko idem u skolu pa da ako ce se igrati preko dana,neka pochne onda oko 13-14... ← kazem da treba da organizator kaze vreme i datum i to je to.sigurno ce biti nekog kome to ne odgovara najbolje ali jbg :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 kazem da treba da organizator kaze vreme i datum i to je to.sigurno ce biti nekog kome to ne odgovara najbolje ali jbg :( ← mislim da od naseg dogovaranja nema nista to mora organizator da kaze kada ja cekam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Gogo, predlazem ti da otvoris poll na sajtu u vezi termina igranja. Meni bi odgovarala najvise subota, cak i nesto pre podne tamo oko 11-12... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 ma subota i da krene oko 19h,mislim svi su tu do 23,24h,ko izlazi ranije sem dece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) ja sam dete.... btw za pola ljudi u zivotu nisam cuo koji su se prijavili Edited December 28, 2005 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 kakve to sad veze ima sa zivotom? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts