WickedA Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 heh nije 55 nego 65 :o) I reci mi odakle idesh pa cu weoma lako da ti objasnim kako da stignesh... hihihi Zivim na Cukarickoj Padini. Mislio sam bas na 55, on ide do Doma zdravlja na Zvezdari. jel ti to nju hocesh da zenish ili da je hranish ? kornjacha nije macka ili kuche pa da je sada navikavash od malena da se umiljava ili da ti slusa komande? Kod reptila i ostalih nizish rodova nema nikakve razlike. Veruj mi, ja sam imao tri kornjache i cak skakavca. Da, slazem se da reptili nizu mozda intelektualno razvijeni kao sisari. Ipak smatram da i oni mogu imati svoju individualnost, kao i sve druge zivotinje. Ne bih voleo da uzmem neku iz prodavnice jer su mozda losa postupali prema njoj, drzali je u maloj kutiji i sl. Iz toga moze da nosi traume koje ce je spreciti da zivi bogat i ispunjen zivot. mogli bismo i da prestanemo da govnamo čoveku topik, ipak hoće da uzme kućnog ljubimca a to je uvek pohvalno. Da, nisam pre gotivio kucne ljubimce, ali sad sam se nekako promenio. Mislim da to govori dosta o coveku. wickeda, mojne samo da ti pobegne kornjača, ko ko Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Njemu bi i puz pobegao. ← "sve se desilo munjevitom brzinom" :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Zivim na Cukarickoj Padini. Mislio sam bas na 55, on ide do Doma zdravlja na Zvezdari. ← E tako wec moze, ali do shume ide 65... a sa Padine ti je najlakshe bilo kojim do Zelenog wenca, pa na 65... i potraga za kornjachom moze da pochne, mada sumnjam da se po owoj hladnoci mogu naci :o) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 kornjache padaju u zimski san Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Kake crne traume kod kornjace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 kakaw bre zimski san? Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 kornjache su reptili dakle hladnokrve zivotinje, koje u 99% slucajeva zimu provode u stanju smanjene fizicke aktivnosti.One i da hoce na -10 ne mogu da se zive kao i obichno. Obichno se zakopavaju ispod raspadajuceg lisca koje pri truljenju oslobadja toplotu, ulaze u podrume (imao sam slucaj na selu), senike ili se zavuku u neki balvan. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 axam... hwala na informaciji... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 da znash da bi trebao... diwno je tamo... ja bila danas, sneg, mir trishina... WoW!!! ← OMG, seresh da su stavili i kompove!!11one!!eleven! @topic: Imam psa i machku, imao kornjachu, tachnije mozda je i dalje imam, ali je nema u dvorishtu . Veruj mi, kornjacha ne pokazuje bash NIKAKVE znake privrzenosti ili bilo chega shto bi ti pokazivalo da uopshte obraca paznju na tebe (ako tu ne rachunash da se zavuche u oklop, tj. pobegne). bottom line: ako cesh da se druzish sa svojim ljubimcem, uzmi machku/psa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 ma ako hocete ljubimca, dacu wam ja mog brata... malo slatko majmunche... owaj, ustwari, kad bolje razmislim wishe lichi na King Konga... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedA Posted December 19, 2005 Author Report Share Posted December 19, 2005 kornjache padaju u zimski san Da, citao sam na netu, kornjace padaju u hibernaciju sto se odlikuje smanjenom fizickom aktivnoscu. Mogu da padnu i u semi-hibernaciju kada se samo malo manje krecu i jedu. ako cesh da se druzish sa svojim ljubimcem, uzmi machku/psa. Mislio sam da uzmem jeza, to je sada hit u inostranstvu, ali oni zive samo 4-7 godina. Quote Maturity rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Ili josh bolje uzmi amebu, mozesh i da prichash sa njom i sve...a stprljivo slusha. Shta ce ti jez jebote ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Axaxaxa amebu :)))Brate ako oces ljubimca lepo neku normalnu zivotinju a ne kornjacu,jezha i sta ti ja znam...a i ja serem lepo reko zelenko Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 ^ npr zebru Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts